Stoffelijk overschot aangetroffen

Date:

Deel bericht:


Hardinxveld-Giessendam –
In het Kanaal van Steenenhoek is op 6 september het stoffelijk overschot van een nog onbekende persoon aangetroffen. Rond 11.30 uur kwam bij de politie Zuid-Holland-Zuid de melding binnen dat er in het kanaalwater, enkele honderden meters van het tankstation aan de snelweg A15, mogelijk een stoffelijk overschot was aangetroffen. De politie ging direct ter plaatse en startte een onderzoek, waaruit snel bleek dat er daadwerkelijk sprake was van een menselijk lichaam.

- Advertisement -

 

De vindplaats en het naastgelegen fietspad werden vervolgens afgezet, waarna forensisch rechercheurs de locatie onderzochten op mogelijke sporen en de voorbereidingen werden getroffen om het lichaam te bergen. En speciaal duikteam van de politie wist het lichaam rond 17.00 uur te bergen, waarna de politie het lichaam meenam voor nader forensisch onderzoek. Snel daarna werd het fietspad weer voor doorgaand fietsverkeer vrijgegeven. Bij de berging werd de politie geholpen door de brandweer van Hardinxveld-Giessendam.

Het is voor de politie nog niet duidelijk het om een man of vrouw gaat en of de persoon door een misdrijf om het  leven is gekomen. Eén van de eerste prioriteiten zal dan ook het vaststellen van de identiteit van de overledene zijn om daarna de nabestaanden op de hoogte te stellen.

Foto’s : Pieter van den Berg

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Moeder langer in voorarrest tijdens onderzoek overleden 9-jarige jongen in Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam – De 36-jarige vrouw die was aangehouden na de vondst van haar overleden 9-jarige zoontje blijft langer...

Overleden kind (9) aangetroffen in woning Hardinxveld Giessendam

Hardinxveld-Giessendam - Zaterdagochtend rond 08.45 uur is het stoffelijk overschot van een 9-jarige jongen aangetroffen in een woning...

Motorrijder (59) komt om het leven na ongeluk Rivierdijk Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam - Een 59-jarige Rotterdammer is donderdagavond rond 18.00 uur om het leven gekomen bij een ongeluk tussen...

Gewonde na brand op schip Havenstraat Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam - Een man is woensdagavond bewusteloos geraakt nadat er brand was uitgebroken op een schip aan de...