Aangetroffen stoffelijk overschot Johan de Waal

Date:

Deel bericht:


Hardinxveld-Giessendam – 
Het stoffelijk overschot dat op 6 september in het Kanaal van Steenenhoek bij Hardinxveld-Giessendam is aangetroffen, blijkt het lichaam van de vermiste Johan de Waal uit Hardinxveld-Giessendam te zijn. Het lichaam is geïdentificeerd aan de hand van het gebit.

- Advertisement -

 

Het lichaam werd donderdag 6 september rond 11.00 uur in het kanaal ontdekt door een passant. Aan het eind van de middag werd het lichaam geborgen, na uitgebreid onderzoek ter plaatse door rechercheurs van de Unit Forensische Opsporing van de Politie Zuid-Holland-Zuid en deskundigen van het Nederlands Forensisch Instituut. Vrijdag werd sectie verricht. Op grond van alle resultaten van het onderzoek tot nu toe gaan de politie en het Openbaar Ministerie ervan uit dat Johan de Waal door een misdrijf om het leven is gekomen.

Vermist

Johan de Waal werd sinds 9 januari vermist. Hij at die avond bij een kennis en liep om 19.20 uur naar zijn woning aan de Koningin Wilhelminalaan in Hardinxveld-Giessendam. Die was op een steenworp afstand van het huis van zijn kennis. Hierna werd niets meer van hem vernomen. Er werd een Team Grootschalige Opsporing gestart. Dat deed sinds januari onderzoek naar de vermissing van de man maar werd na enige tijd afgebouwd omdat er steeds minder onderzoeksrichtingen waren. Het TGO wordt nu weer op volle kracht gebracht.

Zie ook : Stoffelijk overschot aangetroffen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

A15 van Gorinchem naar Rotterdam dicht door puin op de weg

De A15 is van Gorinchem richting Rotterdam afgesloten na een ongeval met een vrachtwagen ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam....

Politiestudent uit Hardinxveld-Giessendam aangehouden voor drugsbezit en witwassen

Woensdagavond 21 februari is een man uit Hardinxveld-Giessendam aangehouden, die tevens agent in opleiding is. De man wordt...

Moeder langer in voorarrest tijdens onderzoek overleden 9-jarige jongen in Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam – De 36-jarige vrouw die was aangehouden na de vondst van haar overleden 9-jarige zoontje blijft langer...

Overleden kind (9) aangetroffen in woning Hardinxveld Giessendam

Hardinxveld-Giessendam - Zaterdagochtend rond 08.45 uur is het stoffelijk overschot van een 9-jarige jongen aangetroffen in een woning...