Woningen ontruimd door felle brand

zaterdag 8 september 2012 06:16


Rotterdam –
Een felle brand in een kelderbox van een complex aan de Zaadakkerstraat heeft voor een flinke schade gezorgd. De brand verspreidde zich via de spouwmuren uit naar bovengelegen woningen. Een gasleiding die in de spouwmuur verwerkt was, vloog eveneens in brand. De brandweer wist deze snel af te sluiten.

Door de flinke rookontwikkeling van de brand moesten de mensen van ongeveer 20 woningen hun huis verlaten. Zij werden opgevangen in een RET-bus. Na de brand konden de bewoners van twee woningen niet terug naar hun huis. Voor hen is er een andere oplossing gevonden.

Om de brand te kunnen doven moest de brandweer muren en plafonds slopen. Dit zorgde voor veel schade in de panden. Omstreeks half zeven zaterdagmorgen kon de brandweer het sein brand meester geven. Een onderzoek naar de brand wordt gestart.

Foto : Twitter @kazbaants231

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woningen ontruimd door felle brand
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een felle brand in een kelderbox van een complex aan de Zaadakkerstraat heeft voor een flinke schade gezorgd. De brand verspreidde zich via de spouwmuren uit naar bovengelegen woningen. Een gasleiding die in de spouwmuur verwerkt was, vloog eveneens in brand. De brandweer wist deze snel af te sluiten.

Door de flinke rookontwikkeling van de brand moesten de mensen van ongeveer 20 woningen hun huis verlaten. Zij werden opgevangen in een RET-bus. Na de brand konden de bewoners van twee woningen niet terug naar hun huis. Voor hen is er een andere oplossing gevonden.

Om de brand te kunnen doven moest de brandweer muren en plafonds slopen. Dit zorgde voor veel schade in de panden. Omstreeks half zeven zaterdagmorgen kon de brandweer het sein brand meester geven. Een onderzoek naar de brand wordt gestart.

Foto : Twitter @kazbaants231

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!