Nieuws in het kort 11/09

Date:

Deel bericht:


Regionieuws –
Kort nieuwsoverzicht van dinsdag 11 september 2012 met daarin de volgende onderwerpen : Man zwaargewond na bedrijfsongeval in EMC, Man in arm gestoken na ruzie en overvaller supermarkt schept bejaarde man.

- Advertisement -

Man zwaargewond na bedrijfsongeval in EMC

Rotterdam – Een 30-jarige man uit Wierden is dinsdagochtend zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeval aan de Westzeedijk. De man was rond tien uur aan het werk op het dak van het Erasmus Medisch Centrum, toen hij in een gat viel. Hij kwam zes meter lager op een stalen trap terecht. Hij liep onder meer snijwonden en zware verwondingen aan zijn rug op. Hij kon direct in het EMC worden behandeld. De Inspectie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid onderzoekt hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren.

Man in arm gestoken na ruzie in relationele sfeer

Rotterdam – Een 26-jarige man heeft maandagavond steekwonden opgelopen na een ruzie met de ex van zijn vriendin. Ook de verdachte liep verwondingen op. Een 33-jarige man uit Den Haag gooide rond negen uur een baksteen door de ruit van een woning aan de Dr. Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen, waar op dat moment zijn ex en haar nieuwe vriend verbleven. In de woning ontstond een gevecht tussen de twee mannen.  Daarbij werd ook een steekwapen gebruikt. De 33-jarige man ging er vervolgens vandoor. Ook hij is vermoedelijk gewond geraakt. De 26-jarige man is met steekwonden in zijn arm overgebracht naar Erasmus Medisch Centrum. De 33-jarige man is nog niet aangehouden, maar de politie weet om wie het gaat.

Overvaller van supermarkt schept bejaarde man bij vluchtpoging

Rotterdam – De politie onderzoekt de overval op een supermarkt aan de Rijnwaterstraat in Rotterdam-Oost. Rond kwart voor vier kwam een man de winkel binnen. Hij bedreigde de medewerkster in deed een greep uit de kassa. Daarna ging hij er vandoor op de fiets. In zijn vlucht reed hij een bejaarde man aan. De man raakte gewond en werd vervoerd naar het ziekenhuis. Drie personen, waaronder medewerkers van de supermarkt, achtervolgden de overvaller. Toen een van hen werd geraakt door een mes en lichtgewond raakte, staakten ze hun achtervolging. De overvaller verdween in richting van de Maasboulevard. De politie startte direct een onderzoek, maar heeft de overvaller nog niet aangehouden. Bent u getuige geweest van dit incident of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Bel dan met 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt verdachten aan na melding schietpartij A20 Rotterdam

Rotterdam - Op de A20 ter hoogte van Rotterdam heeft in de nacht van zaterdag op zondag mogelijk...

Brand in lading vuilniswagen Mathenesserplein Rotterdam

Vrijdagochtend 12 april rond 11.30 uur is er brand uitgebroken in de lading van een vuilniswagen op het...

Scooterrijder wordt geschept door automobiliste Zwartehondstraat Rotterdam

Rotterdam - Een automobiliste lette dinsdagmiddag 9 april even niet op terwijl ze de garage uitreed aan de...

ICI Paris XL tijdelijk ontruimd door brandlucht Lijnbaan Rotterdam

Rotterdam - Zondagmiddag 31 maart rond 16.20 uur is de ICI Paris XL korte tijd ontruimd geweest vanwege...