Man neergestoken bij beroving

Date:

Deel bericht:


Capelle aan den IJssel –
De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige beroving die in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 september plaatsvond in Capelle aan den IJssel. Het slachtoffer, een 38-jarige man uit Capelle aan den IJssel, werd hierbij meerdere malen gestoken en liep daardoor steekwonden in zijn borst en gezicht en een klaplong op.

- Advertisement -

Het slachtoffer fietste zaterdagochtend rond 02:45 uur op zijn blauwe herenfiets met blauwe spatborden van de fietstunnel onder de Algeraweg naar het Valeriusrondeel. Op de Ketensedijk, bij een voetgangersbrug stonden twee blanke mannen. Deze bedreigden de fietser met een mes en eisten zijn geld. Hierbij ontstond een worsteling waarbij het slachtoffer meerdere malen werd gestoken. Het slachtoffer wist te ontkomen, maar met achterlating van zijn fiets en zijn portemonnee. Het slachtoffer heeft zelf de politie gebeld en is voor het letsel opgenomen in het IJssellandziekenhuis.

De politie komt graag in contact met getuigen die de beroving hebben gezien en met mensen die antwoord kunnen geven op de volgende vragen:

  • Wie heeft die rond het tijdstip van de beroving het slachtoffer zien fietsen tussen de Algeraweg en het Valeriusrondeel?
  • Wie heeft de twee blanke mannen, beiden ongeveer 20 jaar en één met blond haar, rond het tijdstip van de beroving gezien op Ketensedijk, ter hoogte van het voetgangesbruggetje?

Mensen die informatie hebben over de beroving, kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 en vragen naar Opsporing district Oost. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt 18e verdachte aan voor reeks explosies in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Den Haag

Rotterdam - Woensdagochtend werd een 19-jarige man uit Wassenaar van zijn bed gelicht omdat hij wordt verdacht van...

Persoon gereanimeerd na te water raken aan Zwaarddans Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagmiddag 14 april is een persoon aangetroffen in een sloot aan de Zwaarddans....

Onverzekerde bestuurster rijdt achterop andere auto Hobo Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Op de Hobo in Capelle aan den IJssel heeft vrijdagmorgen rond 08.20 uur...

Persoon overleden na auto te water Groenedijk Capelle aan den Ijssel

Capelle aan den IJssel - Woensdagochtend 10 april is rond 9.45 uur een auto aangetroffen in de Hollandsche...