dinsdag, september 21, 2021
12.9 C
Rotterdam
dinsdag 21 september 2021

Man neergestoken bij beroving


Capelle aan den IJssel –
De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige beroving die in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 september plaatsvond in Capelle aan den IJssel. Het slachtoffer, een 38-jarige man uit Capelle aan den IJssel, werd hierbij meerdere malen gestoken en liep daardoor steekwonden in zijn borst en gezicht en een klaplong op.

Het slachtoffer fietste zaterdagochtend rond 02:45 uur op zijn blauwe herenfiets met blauwe spatborden van de fietstunnel onder de Algeraweg naar het Valeriusrondeel. Op de Ketensedijk, bij een voetgangersbrug stonden twee blanke mannen. Deze bedreigden de fietser met een mes en eisten zijn geld. Hierbij ontstond een worsteling waarbij het slachtoffer meerdere malen werd gestoken. Het slachtoffer wist te ontkomen, maar met achterlating van zijn fiets en zijn portemonnee. Het slachtoffer heeft zelf de politie gebeld en is voor het letsel opgenomen in het IJssellandziekenhuis.

De politie komt graag in contact met getuigen die de beroving hebben gezien en met mensen die antwoord kunnen geven op de volgende vragen:

  • Wie heeft die rond het tijdstip van de beroving het slachtoffer zien fietsen tussen de Algeraweg en het Valeriusrondeel?
  • Wie heeft de twee blanke mannen, beiden ongeveer 20 jaar en één met blond haar, rond het tijdstip van de beroving gezien op Ketensedijk, ter hoogte van het voetgangesbruggetje?

Mensen die informatie hebben over de beroving, kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 en vragen naar Opsporing district Oost. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Related Articles

Twee aanhoudingen na schietpartij Stellendamsestraat Rotterdam

0
Rotterdam - In de Stellendamsestraat in Rotterdam heeft dinsdagmorgen rond 06.15 uur een schietpartij plaatsgevonden....

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie Mimi Boesnachstraat Spijkenisse

0
Spijkenisse - In de Mimi Boesnachstraat heeft maandagmorgen een medische noodsituatie plaatsgevonden. Vanwege de ernst...

Flinke brand verwoest woning Tuinstraat Gouda

0
Maandag 20 september is aan het einde van de middag brand ontstaan in een woning...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Politie pakt twee jongeren voor schietpartij in Charlois

Politie pakt twee jongeren voor schietpartij in Charlois [...]

Leefbaar wil versneld gesprek driehoek en Feyenoord

Leefbaar wil versneld gesprek driehoek en Feyenoord [...]

Demo lhbti-gemeenschap vervangt afgelaste Pride Walk

Demo lhbti-gemeenschap vervangt afgelaste Pride Walk [...]

Bouw school Open Venster in Lombardijen hervat

Bouw school Open Venster in Lombardijen hervat [...]

Dak van de Doelen krijgt zes tennisbanen aan groen

Dak van de Doelen krijgt zes tennisbanen aan groen [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,066VolgersVolg