donderdag, mei 26, 2022
17.6 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Man neergestoken bij beroving

- advertentie -


Capelle aan den IJssel –
De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige beroving die in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 september plaatsvond in Capelle aan den IJssel. Het slachtoffer, een 38-jarige man uit Capelle aan den IJssel, werd hierbij meerdere malen gestoken en liep daardoor steekwonden in zijn borst en gezicht en een klaplong op.

Het slachtoffer fietste zaterdagochtend rond 02:45 uur op zijn blauwe herenfiets met blauwe spatborden van de fietstunnel onder de Algeraweg naar het Valeriusrondeel. Op de Ketensedijk, bij een voetgangersbrug stonden twee blanke mannen. Deze bedreigden de fietser met een mes en eisten zijn geld. Hierbij ontstond een worsteling waarbij het slachtoffer meerdere malen werd gestoken. Het slachtoffer wist te ontkomen, maar met achterlating van zijn fiets en zijn portemonnee. Het slachtoffer heeft zelf de politie gebeld en is voor het letsel opgenomen in het IJssellandziekenhuis.

De politie komt graag in contact met getuigen die de beroving hebben gezien en met mensen die antwoord kunnen geven op de volgende vragen:

  • Wie heeft die rond het tijdstip van de beroving het slachtoffer zien fietsen tussen de Algeraweg en het Valeriusrondeel?
  • Wie heeft de twee blanke mannen, beiden ongeveer 20 jaar en één met blond haar, rond het tijdstip van de beroving gezien op Ketensedijk, ter hoogte van het voetgangesbruggetje?

Mensen die informatie hebben over de beroving, kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 en vragen naar Opsporing district Oost. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -