woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Tiener (17) verdacht van aanranding

- advertentie -


Rotterdam –
De politie heeft zaterdagmorgen een 17-jarige Rotterdammer aangehouden die ervan wordt verdacht vrouwen onzedelijk te hebben betast. De jongen werd bij zijn woning aangehouden nadat hij in de nacht van donderdag op vrijdag op de Goudserijweg een 23-jarige vrouw uit Rotterdam had betast. De politie vermoedt dat er meer slachtoffers zijn.

De vrouw die de afgelopen nacht werd belaagd, belde meteen de politie en fietste achter de jongen aan. Bij zijn woonhuis konden politiemensen de jongen aanhouden. Hij is naar het politiebureau gebracht om te worden verhoord. Maandag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris voor in ieder geval twee incidenten..

Melden

De politie vermoedt dat de jongeman mogelijk betrokken is bij nog enkele incidenten, waarvan vrouwen al melding hebben gedaan bij de politie. Deze incidenten hebben plaatsgevonden in de omgeving van de Meent en het Oostplein in de zomerperiode van dit jaar.

De politie vermoedt dat meer vrouwen slachtoffer zijn geworden, maar dat zij zich nog niet gemeld hebben of aangifte hebben gedaan. Daarom verzoekt de politie hen om alsnog contact op te nemen via 0900-8844


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -