Tiener (17) verdacht van aanranding

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
De politie heeft zaterdagmorgen een 17-jarige Rotterdammer aangehouden die ervan wordt verdacht vrouwen onzedelijk te hebben betast. De jongen werd bij zijn woning aangehouden nadat hij in de nacht van donderdag op vrijdag op de Goudserijweg een 23-jarige vrouw uit Rotterdam had betast. De politie vermoedt dat er meer slachtoffers zijn.

- Advertisement -

De vrouw die de afgelopen nacht werd belaagd, belde meteen de politie en fietste achter de jongen aan. Bij zijn woonhuis konden politiemensen de jongen aanhouden. Hij is naar het politiebureau gebracht om te worden verhoord. Maandag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris voor in ieder geval twee incidenten..

Melden

De politie vermoedt dat de jongeman mogelijk betrokken is bij nog enkele incidenten, waarvan vrouwen al melding hebben gedaan bij de politie. Deze incidenten hebben plaatsgevonden in de omgeving van de Meent en het Oostplein in de zomerperiode van dit jaar.

De politie vermoedt dat meer vrouwen slachtoffer zijn geworden, maar dat zij zich nog niet gemeld hebben of aangifte hebben gedaan. Daarom verzoekt de politie hen om alsnog contact op te nemen via 0900-8844

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woning beschadigd door ontploft vuurwerk Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam is zaterdagavond rond 18.45 uur beschadigd geraakt door...

Deur van woning beschoten Kerkhoflaan Rotterdam

Rotterdam - Rond 04.00 uur vannacht is een voordeur van een woning aan de Kerkhoflaan in Rotterdam-Crooswijk beschoten....

Gewonde na schietpartij Boerschaplaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een schietpartij op de Boerschaplaan in Rotterdam is maandagavond 18 december een 26-jarige man uit...

Automobilist rijdt door na aanrijding met scooter Boszoom Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 14 oktober rond 23.39 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Boszoom in Rotterdam....