Tiener (17) verdacht van aanranding

zaterdag 15 september 2012 06:58
politie-logo-wen.jpg


Rotterdam –
De politie heeft zaterdagmorgen een 17-jarige Rotterdammer aangehouden die ervan wordt verdacht vrouwen onzedelijk te hebben betast. De jongen werd bij zijn woning aangehouden nadat hij in de nacht van donderdag op vrijdag op de Goudserijweg een 23-jarige vrouw uit Rotterdam had betast. De politie vermoedt dat er meer slachtoffers zijn.

De vrouw die de afgelopen nacht werd belaagd, belde meteen de politie en fietste achter de jongen aan. Bij zijn woonhuis konden politiemensen de jongen aanhouden. Hij is naar het politiebureau gebracht om te worden verhoord. Maandag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris voor in ieder geval twee incidenten..

Melden

De politie vermoedt dat de jongeman mogelijk betrokken is bij nog enkele incidenten, waarvan vrouwen al melding hebben gedaan bij de politie. Deze incidenten hebben plaatsgevonden in de omgeving van de Meent en het Oostplein in de zomerperiode van dit jaar.

De politie vermoedt dat meer vrouwen slachtoffer zijn geworden, maar dat zij zich nog niet gemeld hebben of aangifte hebben gedaan. Daarom verzoekt de politie hen om alsnog contact op te nemen via 0900-8844

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Tiener (17) verdacht van aanranding
Schrijver:

 

politie-logo-wen.jpg 


Rotterdam –
De politie heeft zaterdagmorgen een 17-jarige Rotterdammer aangehouden die ervan wordt verdacht vrouwen onzedelijk te hebben betast. De jongen werd bij zijn woning aangehouden nadat hij in de nacht van donderdag op vrijdag op de Goudserijweg een 23-jarige vrouw uit Rotterdam had betast. De politie vermoedt dat er meer slachtoffers zijn.

De vrouw die de afgelopen nacht werd belaagd, belde meteen de politie en fietste achter de jongen aan. Bij zijn woonhuis konden politiemensen de jongen aanhouden. Hij is naar het politiebureau gebracht om te worden verhoord. Maandag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris voor in ieder geval twee incidenten..

Melden

De politie vermoedt dat de jongeman mogelijk betrokken is bij nog enkele incidenten, waarvan vrouwen al melding hebben gedaan bij de politie. Deze incidenten hebben plaatsgevonden in de omgeving van de Meent en het Oostplein in de zomerperiode van dit jaar.

De politie vermoedt dat meer vrouwen slachtoffer zijn geworden, maar dat zij zich nog niet gemeld hebben of aangifte hebben gedaan. Daarom verzoekt de politie hen om alsnog contact op te nemen via 0900-8844

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!