woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Brandweer stoeit met hooibalen

- advertentie -


Vlaardingen – 
De brandweer van Vlaardingen heeft korte tijd zijn handen vol gehad aan het blussen van een brand in een hooiberg. De melding zou zijn geweest dat er een auto in de brand zou staan. Dit bleek echter het niet geval want het betrof een aantal hooibalen die in brand stonden.

De brandweer die met gepaste spoed ter plaatse kwam om het vuur te blussen, was langere tijd bezig om het uit te krijgen. Dit komt voornamelijk doordat in de hooibaal binnenin nog wel eens broei ontstaat.

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -