Dood Johan de Waal in opsporing verzocht

Date:

Deel bericht:


Hardinxveld-Giessendam –
Op dinsdagavond 18 september 2012 besteedt het TV-programma Opsporing Verzocht aandacht aan het onderzoek naar de vermissing en de dood van Johan de Waal uit Hardinxveld-Giessendam. De politie toont onder andere foto’s. De politie is daarnaast op zoek naar mensen die tussen 9 januari 2012 en 6 september 2012 bij het Kanaal van Steenenhoek iets gezien hebben dat met de dood van Johan de Waal te maken kan hebben.

- Advertisement -

Wie in deze periode op of in de buurt van de locatie iets verdachts gezien heeft, of iets anders is opgevallen, wordt eveneens gevraagd met de politie op te nemen. Opsporing Verzocht is op dinsdag 18 september om 21.30 uur op Nederland 1. De herhaling is op woensdag om 12.00 uur op Nederland 2.

Beloning: 10.000 euro

Johan de Waal werd sinds 9 januari 2012 vermist, nadat hij had gegeten bij een kennis. Nadat hij om 19.20 uur naar zijn woning aan de Koningin Wilhelminalaan in Hardinxveld-Giessendam vertrok, werd niets meer van hem vernomen. Op 6 september 2012 werd zijn stoffelijk overschot aangetroffen in het Kanaal van Steenenhoek bij Hardinxveld-Giessendam. Op grond van alle resultaten van het onderzoek tot nu toe gaan de politie en het Openbaar Ministerie ervan uit dat Johan de Waal door een misdrijf om het leven is gekomen. De hoofdofficier loofde een beloning van 10.000 euro uit voor de informatie die leidt tot de aanhouding van de (mede)dader(s) van het misdrijf. Die beloning is nog steeds van kracht.

Getuigenoproep

Mensen die informatie hebben, kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar TGO Noten. Bellen naar de Criminele Inlichtingen Eenheid behoort ook tot de mogelijkheden: 06-45235943. Wie anoniem wil blijven, kan bellen naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis). Mailen kan ook: tgo-noten@zuid-holland.politie.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politiestudent uit Hardinxveld-Giessendam aangehouden voor drugsbezit en witwassen

Woensdagavond 21 februari is een man uit Hardinxveld-Giessendam aangehouden, die tevens agent in opleiding is. De man wordt...

Moeder langer in voorarrest tijdens onderzoek overleden 9-jarige jongen in Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam – De 36-jarige vrouw die was aangehouden na de vondst van haar overleden 9-jarige zoontje blijft langer...

Overleden kind (9) aangetroffen in woning Hardinxveld Giessendam

Hardinxveld-Giessendam - Zaterdagochtend rond 08.45 uur is het stoffelijk overschot van een 9-jarige jongen aangetroffen in een woning...

Motorrijder (59) komt om het leven na ongeluk Rivierdijk Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam - Een 59-jarige Rotterdammer is donderdagavond rond 18.00 uur om het leven gekomen bij een ongeluk tussen...