Vier slachtoffers bij brand in Vlaardingen

Date:

Share post:

- Advertisement -


Vlaard
ingen – Bij een uitslaande woningbrand in de Boterbloemstraat in Vlaardingen zijn vier slachtoffers gevallen. Twee van hen raakten zwaargewond bij de brand doordat ze naar beneden sprongen van het balkon op de derde verdieping. De hulpdiensten rukten met veel ambulances en een Mobiel Medisch Team uit voor medische hulp aan de slachtoffers.

De brand brak uit op de eerste etage waarna er veel rookontwikkeling ontstond. Doordat de mensen niet meer weg konden uit de rook in de portieken en op de balkons sprongen twee vrouwen van het balkon af op de derde verdieping. Zij raakten zwaargewond door hun val. De brandweer heeft nog twee andere slachtoffers van het balkon gered met een hoogwerker. Na een half uur was de brand onder controle.

Foto : Michael Oosterwaal

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd