Vier slachtoffers bij brand in Vlaardingen

maandag 17 september 2012 08:42


Vlaard
ingen – Bij een uitslaande woningbrand in de Boterbloemstraat in Vlaardingen zijn vier slachtoffers gevallen. Twee van hen raakten zwaargewond bij de brand doordat ze naar beneden sprongen van het balkon op de derde verdieping. De hulpdiensten rukten met veel ambulances en een Mobiel Medisch Team uit voor medische hulp aan de slachtoffers.

De brand brak uit op de eerste etage waarna er veel rookontwikkeling ontstond. Doordat de mensen niet meer weg konden uit de rook in de portieken en op de balkons sprongen twee vrouwen van het balkon af op de derde verdieping. Zij raakten zwaargewond door hun val. De brandweer heeft nog twee andere slachtoffers van het balkon gered met een hoogwerker. Na een half uur was de brand onder controle.

Foto : Michael Oosterwaal

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vier slachtoffers bij brand in Vlaardingen
Schrijver:

 

 


Vlaard
ingen – Bij een uitslaande woningbrand in de Boterbloemstraat in Vlaardingen zijn vier slachtoffers gevallen. Twee van hen raakten zwaargewond bij de brand doordat ze naar beneden sprongen van het balkon op de derde verdieping. De hulpdiensten rukten met veel ambulances en een Mobiel Medisch Team uit voor medische hulp aan de slachtoffers.

De brand brak uit op de eerste etage waarna er veel rookontwikkeling ontstond. Doordat de mensen niet meer weg konden uit de rook in de portieken en op de balkons sprongen twee vrouwen van het balkon af op de derde verdieping. Zij raakten zwaargewond door hun val. De brandweer heeft nog twee andere slachtoffers van het balkon gered met een hoogwerker. Na een half uur was de brand onder controle.

Foto : Michael Oosterwaal

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!