woensdag, januari 27, 2021

Fietser ernstig gewond na ongeval


Rotterdam –
Aan het begin van de Colosseumweg, ter hoogte van tankstation Argos, heeft zich vanmiddag, net na drie uur, een ongeval voorgedaan tussen een fietser en een personenauto. De fietser wilde vanaf de Beukendaal naar tankstation Argos en stak daar over. Op die plek is echter geen fietspad of oversteekplaats waardoor hij voorbijrijdend verkeer verraste. Hij werd hierbij door een personenauto geschept en kwam lelijk ten val.

Ambulance, politie en traumahelikopter waren snel ter plaatse. Het traumateam heeft de man snel kunnen stabiliseren. Nog geen tien minuten later moest de traumahelikopter alweer naar het volgende incident aan de Mare, in Vreewijk. De man is met een lelijke wond aan zijn hoofd naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet verder onderzoek waardoor de Molenvliet en Colosseumweg van Zuid naar Noord tijdelijk waren afgesloten.

Foto’s : Andre Willemse

Related Articles

Beschietingen woning Charactostraat Capelle aan den IJssel link met vier schietincidenten

0
Capelle aan den IJssel - De eigenaar van de woning aan de Charactostraat in Capelle...

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg