Fietser ernstig gewond na ongeval

Date:

Share post:


Rotterdam –
Aan het begin van de Colosseumweg, ter hoogte van tankstation Argos, heeft zich vanmiddag, net na drie uur, een ongeval voorgedaan tussen een fietser en een personenauto. De fietser wilde vanaf de Beukendaal naar tankstation Argos en stak daar over. Op die plek is echter geen fietspad of oversteekplaats waardoor hij voorbijrijdend verkeer verraste. Hij werd hierbij door een personenauto geschept en kwam lelijk ten val.

Ambulance, politie en traumahelikopter waren snel ter plaatse. Het traumateam heeft de man snel kunnen stabiliseren. Nog geen tien minuten later moest de traumahelikopter alweer naar het volgende incident aan de Mare, in Vreewijk. De man is met een lelijke wond aan zijn hoofd naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet verder onderzoek waardoor de Molenvliet en Colosseumweg van Zuid naar Noord tijdelijk waren afgesloten.

Foto’s : Andre Willemse

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd