Politie zoekt getuigen ongeval A16

Date:

Deel bericht:


Dordrecht – 
Op dinsdagavond heeft een ongeval plaatsgevonden op de A16 waarbij een personenauto en een vrachtauto betrokken waren. Het ongeval is mogelijk ontstaan door een manoeuvre van een tweede vrachtauto die op de vluchtstrook stond. De politie zoekt getuigen. 

- Advertisement -

Het ongeval vond plaats op dinsdagavond rond 19:10 uur. Een personenauto reed op de A16 in de richting van Rotterdam, ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht. Vlak bij het benzinestation stond een vrachtwagen op de vluchtstrook die plots begon te rijden en de rijbaan op kwam. De 18-jarige bestuurder van de personenauto moest daarom hard remmen. Hierdoor raakte de auto in een slip. Een achteropkomende vrachtauto kon een aanrijding met de auto niet meer voorkomen.

In de auto zaten drie inzittenden, de jongeman van 18 jaar, een meisje van 16 jaar en een jongen van 11 jaar oud uit Zwijndrecht. Ze zijn door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 18-jarige bestuurder liep door de aanrijding vermoedelijk een hersenschudding op. De 11-jarige jongen liep een gebroken kaak op en de 16-jarige vrouwelijke passagier bleek niet gewond te zijn. Hij ligt nog ter behandeling in het ziekenhuis.

Getuigen

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en is op zoek naar de bestuurder van de vrachtwagen die op de vluchtstrook heeft gestaan. Bent of kent u deze bestuurder? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Ook dan kunt u contact opnemen met de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie doet ramen sneuvelen bij bedrijfspand Vierlinghstraat Dordrecht

Dordrecht - Bij een bedrijfspand aan de Vierlinghstraat in Dordrecht is afgelopen nacht rond 04.30 uur een explosief...

Tientallen spuitbussen ontploft in achtertuin van woning Johan Willem Frisostraat Dordrecht

Dordrecht - Dinsdagmiddag zijn er door een brand tientallen spuitbussen ontploft in een achtertuin van een woning in...

Man (57) overleden met fiets in sloot gevonden

Dordrecht - Een 57-jarige man is donderdagmiddag overleden in het water langs de Abel Tasmanstraat in Dordrecht aangetroffen....

Afgelopen nacht opnieuw explosies in regio Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht is het opnieuw onrustig geweest door verschillende explosies. Het was raakt in Rotterdam-Middellabd en...