woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Verdachte misbruik jongetje (9) gepakt

- advertentie -


Rotterdam –
 Rechercheurs van het district Noord van de politie Rotterdam-Rijnmond hebben een 39-jarige Rotterdammer aangehouden die ervan wordt verdacht op in het Molenpark in Hillegersberg-Schiebroek een 9-jarig jongetje te hebben misbruikt.

De man werd vrijdagavond aangehouden en is woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris die besloot hem voor 14 dagen langer vast te houden. Het misbruik vond plaats op zaterdag 25 augustus aan het eind van de middag. Van de verdachte werd een signalement verspreid. Via getuigenoproepen en via de nabijgelegen school werden getuigen opgeroepen. Eind vorige week werd de man, in het park, herkend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -