Verdachte misbruik jongetje (9) gepakt

donderdag 20 september 2012 06:29


Rotterdam –
 Rechercheurs van het district Noord van de politie Rotterdam-Rijnmond hebben een 39-jarige Rotterdammer aangehouden die ervan wordt verdacht op in het Molenpark in Hillegersberg-Schiebroek een 9-jarig jongetje te hebben misbruikt.

De man werd vrijdagavond aangehouden en is woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris die besloot hem voor 14 dagen langer vast te houden. Het misbruik vond plaats op zaterdag 25 augustus aan het eind van de middag. Van de verdachte werd een signalement verspreid. Via getuigenoproepen en via de nabijgelegen school werden getuigen opgeroepen. Eind vorige week werd de man, in het park, herkend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachte misbruik jongetje (9) gepakt
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
 Rechercheurs van het district Noord van de politie Rotterdam-Rijnmond hebben een 39-jarige Rotterdammer aangehouden die ervan wordt verdacht op in het Molenpark in Hillegersberg-Schiebroek een 9-jarig jongetje te hebben misbruikt.

De man werd vrijdagavond aangehouden en is woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris die besloot hem voor 14 dagen langer vast te houden. Het misbruik vond plaats op zaterdag 25 augustus aan het eind van de middag. Van de verdachte werd een signalement verspreid. Via getuigenoproepen en via de nabijgelegen school werden getuigen opgeroepen. Eind vorige week werd de man, in het park, herkend.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!