Verdachte misbruik jongetje (9) gepakt

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
 Rechercheurs van het district Noord van de politie Rotterdam-Rijnmond hebben een 39-jarige Rotterdammer aangehouden die ervan wordt verdacht op in het Molenpark in Hillegersberg-Schiebroek een 9-jarig jongetje te hebben misbruikt.

- Advertisement -

De man werd vrijdagavond aangehouden en is woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris die besloot hem voor 14 dagen langer vast te houden. Het misbruik vond plaats op zaterdag 25 augustus aan het eind van de middag. Van de verdachte werd een signalement verspreid. Via getuigenoproepen en via de nabijgelegen school werden getuigen opgeroepen. Eind vorige week werd de man, in het park, herkend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd