Motorrijder zwaargewond na valpartij A20

zaterdag 22 september 2012 14:45
ambu-ztm-1.jpg


Vlaardingen –
Een motorrijder is vrijdagavond zwaar gewond geraakt, nadat hij op de A20 ten val was gekomen. De man reed rond half negen op de A20 ter hoogte van de afslag Vlaardingen. Daar ging hij door nog onbekende reden onderuit.

Zijn motor kwam tegen de vangrail tot stilstand. De motorrijder zelf schoof door en viel zo’n vijf meter naar beneden, van het talud af. Hij raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder zwaargewond na valpartij A20
Schrijver:

 

ambu-ztm-1.jpg 


Vlaardingen –
Een motorrijder is vrijdagavond zwaar gewond geraakt, nadat hij op de A20 ten val was gekomen. De man reed rond half negen op de A20 ter hoogte van de afslag Vlaardingen. Daar ging hij door nog onbekende reden onderuit.

Zijn motor kwam tegen de vangrail tot stilstand. De motorrijder zelf schoof door en viel zo’n vijf meter naar beneden, van het talud af. Hij raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!