Politie onderzoekt overval op Multimate

zaterdag 22 september 2012 14:43


Ridderkerk –
De politie onderzoekt de overval op een bouwmarkt, vrijdagavond aan de Boelewerf in Ridderkerk. Rond acht uur kwam een nog onbekende man de zaak binnen en bedreigde een medewerker met een vuurwapen. Daarna deed hij een greep uit de kassa en ging er op de fiets vandoor. 

De politie stelde direct een onderzoek in. Agenten hielden in de omgeving een 18-jarige Schiedammer aan. Hij had een vuurwapen bij zich. Hoewel zijn signalement niet overeen kwam met dat van de overvaller, wordt zijn betrokkenheid niet uitgesloten.  De politie zoekt verder naar de andere verdachte.

Heeft u iets gezien van dit incident, of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Laat dat dan weten via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan op, via M. 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt overval op Multimate
Schrijver:

 

 


Ridderkerk –
De politie onderzoekt de overval op een bouwmarkt, vrijdagavond aan de Boelewerf in Ridderkerk. Rond acht uur kwam een nog onbekende man de zaak binnen en bedreigde een medewerker met een vuurwapen. Daarna deed hij een greep uit de kassa en ging er op de fiets vandoor. 

De politie stelde direct een onderzoek in. Agenten hielden in de omgeving een 18-jarige Schiedammer aan. Hij had een vuurwapen bij zich. Hoewel zijn signalement niet overeen kwam met dat van de overvaller, wordt zijn betrokkenheid niet uitgesloten.  De politie zoekt verder naar de andere verdachte.

Heeft u iets gezien van dit incident, of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Laat dat dan weten via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan op, via M. 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!