Politie onderzoekt overval op Multimate

Date:

Share post:


Ridderkerk –
De politie onderzoekt de overval op een bouwmarkt, vrijdagavond aan de Boelewerf in Ridderkerk. Rond acht uur kwam een nog onbekende man de zaak binnen en bedreigde een medewerker met een vuurwapen. Daarna deed hij een greep uit de kassa en ging er op de fiets vandoor. 

De politie stelde direct een onderzoek in. Agenten hielden in de omgeving een 18-jarige Schiedammer aan. Hij had een vuurwapen bij zich. Hoewel zijn signalement niet overeen kwam met dat van de overvaller, wordt zijn betrokkenheid niet uitgesloten.  De politie zoekt verder naar de andere verdachte.

Heeft u iets gezien van dit incident, of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Laat dat dan weten via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan op, via M. 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd