zondag, januari 24, 2021

Politie onderzoekt overval op Multimate


Ridderkerk –
De politie onderzoekt de overval op een bouwmarkt, vrijdagavond aan de Boelewerf in Ridderkerk. Rond acht uur kwam een nog onbekende man de zaak binnen en bedreigde een medewerker met een vuurwapen. Daarna deed hij een greep uit de kassa en ging er op de fiets vandoor. 

De politie stelde direct een onderzoek in. Agenten hielden in de omgeving een 18-jarige Schiedammer aan. Hij had een vuurwapen bij zich. Hoewel zijn signalement niet overeen kwam met dat van de overvaller, wordt zijn betrokkenheid niet uitgesloten.  De politie zoekt verder naar de andere verdachte.

Heeft u iets gezien van dit incident, of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Laat dat dan weten via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan op, via M. 0800-7000.

Related Articles

Eerste avondklok in Rotterdam een feit, vooral veel rust in Rotterdamse straten

0
Rotterdam - De eerste uren van de avondklok is een feit, afgelopen zaterdagavond is om...

Kolossaal jacht verplaatst over nauwe waterwegen in regio

0
Regio - Vandaag heeft een groot jacht op de Zuid-Hollandse wateren de nodige koppen laten...

Uitslaande brand verwoest woning Bijster Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een woning aan het Bijster in Hoogvliet is zaterdagmiddag op de begane grond...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg