Verwarde man springt uit raam hotel

zaterdag 22 september 2012 14:52


Rotterdam – 
Een 52-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is zaterdagochtend gewond geraakt, nadat hij -in zeer verwarde toestand- uit zijn hotelkamer aan de Leuvehaven was gesprongen. Rond half negen kreeg de politie de melding dat een hotelgast voor veel ophef zorgde.

Ter plaatse bleek dat de gast zijn deur had gebarricadeerd. Hij was in zeer verwarde toestand, schreeuwde, dreigde uit het raam te springen en sloopte spullen in zijn hotelkamer. Agenten hebben een schot gelost. Vervolgens sprong de man uit zijn raam op de derde verdieping. Een aantal meters lager kwam hij op een afdak terecht.

De brandweer, ambulancemedewerkers, personeel van het MMT en medewerkers van het Havenbedrijf werkten samen om de man naar het ziekenhuis te kunnen vervoeren. Zijn verwondingen zijn niet levensbedreigend.

De Rijksrecherche en de Forensische Opsporing van politie Haaglanden onderzoeken de exacte toedracht van het incident.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verwarde man springt uit raam hotel
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een 52-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is zaterdagochtend gewond geraakt, nadat hij -in zeer verwarde toestand- uit zijn hotelkamer aan de Leuvehaven was gesprongen. Rond half negen kreeg de politie de melding dat een hotelgast voor veel ophef zorgde.

Ter plaatse bleek dat de gast zijn deur had gebarricadeerd. Hij was in zeer verwarde toestand, schreeuwde, dreigde uit het raam te springen en sloopte spullen in zijn hotelkamer. Agenten hebben een schot gelost. Vervolgens sprong de man uit zijn raam op de derde verdieping. Een aantal meters lager kwam hij op een afdak terecht.

De brandweer, ambulancemedewerkers, personeel van het MMT en medewerkers van het Havenbedrijf werkten samen om de man naar het ziekenhuis te kunnen vervoeren. Zijn verwondingen zijn niet levensbedreigend.

De Rijksrecherche en de Forensische Opsporing van politie Haaglanden onderzoeken de exacte toedracht van het incident.

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!