Eenzijdig fataal ongeval A16

maandag 24 september 2012 15:47
ambu-rr-1.jpg


Rotterdam –
Een 33-jarige man is zondagochtend verongelukt op de A16 bij de afrit Feyenoord (vanuit Dordrecht). Even na half negen kreeg de polite de melding dat een auto op de A16 uit de bocht is gevlogen. Eerste onderzoek wijst uit dat de auto in een eerdere bocht met zijn rechterzijkant de vangrail heeft geraakt om vervolgens naar links te schieten en daar de fatale klap met een boom te maken.

De Verkeerspolitie doet nader onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Eenzijdig fataal ongeval A16
Schrijver:

 

ambu-rr-1.jpg 


Rotterdam –
Een 33-jarige man is zondagochtend verongelukt op de A16 bij de afrit Feyenoord (vanuit Dordrecht). Even na half negen kreeg de polite de melding dat een auto op de A16 uit de bocht is gevlogen. Eerste onderzoek wijst uit dat de auto in een eerdere bocht met zijn rechterzijkant de vangrail heeft geraakt om vervolgens naar links te schieten en daar de fatale klap met een boom te maken.

De Verkeerspolitie doet nader onderzoek.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!