Leerlingen Albeda onwel na inentingsprik

woensdag 26 september 2012 12:54
ambu-rr-1.jpg


Rotterdam –
Een aantal studenten van het Albeda Collega aan de Rosestraat zijn woensdagmiddag onwel geworden na een inentingsprik. De gezondheidszorg gaf een prik tegen Hepatitis B ter voorbereiding van de stage van de leerlingen. Een aantal studenten voelden zich daardoor niet lekker. Er ontstond onrust nadat er een ambulance ter plaatse was gekomen voor  één student, bleken nog vijf studenten zich niet lekker te voelen.

Het ambulancepersoneel dat als eerste ter plaatse was besloot om ook de overige hulpdiensten in te schakelen zoals meerdere ambulances, brandweer en politie. Een gedeelte van het gebouw werd ontruimd door de hulpdiensten en door de brandweer gecontroleerd op onder andere gevaarlijke stoffen. Er bleek echter niets aan de hand te zijn, waarop het gebouw weer werd vrijgegeven.

Vermoedelijk heeft de vaccinatieronde voor teveel spanning gezorgd bij de studenten. Alle studenten zijn inmiddels thuis en één student is gecontroleerd door het ambulance personeel en voor de zekerheid voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Ook deze studente is inmiddels weer thuis.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Leerlingen Albeda onwel na inentingsprik
Schrijver:

 

ambu-rr-1.jpg 


Rotterdam –
Een aantal studenten van het Albeda Collega aan de Rosestraat zijn woensdagmiddag onwel geworden na een inentingsprik. De gezondheidszorg gaf een prik tegen Hepatitis B ter voorbereiding van de stage van de leerlingen. Een aantal studenten voelden zich daardoor niet lekker. Er ontstond onrust nadat er een ambulance ter plaatse was gekomen voor  één student, bleken nog vijf studenten zich niet lekker te voelen.

Het ambulancepersoneel dat als eerste ter plaatse was besloot om ook de overige hulpdiensten in te schakelen zoals meerdere ambulances, brandweer en politie. Een gedeelte van het gebouw werd ontruimd door de hulpdiensten en door de brandweer gecontroleerd op onder andere gevaarlijke stoffen. Er bleek echter niets aan de hand te zijn, waarop het gebouw weer werd vrijgegeven.

Vermoedelijk heeft de vaccinatieronde voor teveel spanning gezorgd bij de studenten. Alle studenten zijn inmiddels thuis en één student is gecontroleerd door het ambulance personeel en voor de zekerheid voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Ook deze studente is inmiddels weer thuis.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!