Loods met auto’s en boot gaat in vlammen op

Date:

Deel bericht:


Oude-Tonge –
Een grote opslagloods aan de Boezemweg is woensdagmiddag en vlammen op gegaan. In de loods stonden onder andere een aantal auto’s en een boot gestald, deze werden door de brand compleet verwoest. Door de brand ontstond er een flinke rookontwikkeling en de brandweer adviseerde mensen in de buurt om ramen en deuren gesloten te houden, in verband met de rook en stankklachten.

- Advertisement -

De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. Wel waren zij nog een geruime tijd bezig met nablussen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Men was bezig met een waterstofzuiger water uit de boot te halen. Toen men even de loods uitliep hoorden zij achter zich een enorme knal, waarop de loods direct geheel in brand stond. Mede doordat de boot geladen was met 400 liter brandstof heeft het vuur zich aardig snel verspreid. Wat de exacte oorzaak is zal de politie onderzoeken.

Foto’s : Michael Oosterwaal

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd