Man (65) overleden na val in loods

woensdag 26 september 2012 21:12


Schiedam
– In een loods aan Kommiezenlaan is woensdagavond een man overleden, nadat hij vermoedelijk uit een hoogwerker tijdens werkzaamheden is gevallen. Een familielid vond de man die alleen met verfwerkzaamheden bezig was in de loods en alarmeerde de hulpdiensten.

De man is ter plaatse gestabiliseerd door de medische dienst en vervolgens met een spoedrit buiten bewustzijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar is hij later aan zijn verwondingen overleden. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie zal een nader onderzoek instellen.

Foto’s : Michael Oosterwaal

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (65) overleden na val in loods
Schrijver:

 

 


Schiedam
– In een loods aan Kommiezenlaan is woensdagavond een man overleden, nadat hij vermoedelijk uit een hoogwerker tijdens werkzaamheden is gevallen. Een familielid vond de man die alleen met verfwerkzaamheden bezig was in de loods en alarmeerde de hulpdiensten.

De man is ter plaatse gestabiliseerd door de medische dienst en vervolgens met een spoedrit buiten bewustzijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar is hij later aan zijn verwondingen overleden. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie zal een nader onderzoek instellen.

Foto’s : Michael Oosterwaal

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!