woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Man (65) overleden na val in loods

- advertentie -


Schiedam
– In een loods aan Kommiezenlaan is woensdagavond een man overleden, nadat hij vermoedelijk uit een hoogwerker tijdens werkzaamheden is gevallen. Een familielid vond de man die alleen met verfwerkzaamheden bezig was in de loods en alarmeerde de hulpdiensten.

De man is ter plaatse gestabiliseerd door de medische dienst en vervolgens met een spoedrit buiten bewustzijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar is hij later aan zijn verwondingen overleden. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie zal een nader onderzoek instellen.

Foto’s : Michael Oosterwaal


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -