woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Twee zwaargewonden na verkeersongeval

- advertentie -


Tinte –
Bij een eenzijdig ongeval op de Konneweg in Tinte zijn woensdagmiddag rond 16.40 uur twee inzittenden van een auto zwaargewond geraakt. De vijf vrouwelijke inzittenden, allen afkomstig uit Naaldwijk, reden van hun werk naar huis. Het voertuig raakte van de weg, schoot een sloot en sloeg vervolgens enkele keren over de kop.

 

De 19-jarige bestuurster bleef ongedeerd. Twee anderen raakten licht gewond. Een 29-jarige vrouw moest door politie- en ambulancepersoneel worden gereanimeerd. Zij is in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis overgebracht. Een 27-jarige inzittende liep meerdere botbreuken op. Zij is ook naar een ziekenhuis overgebracht en leek op dat moment niet in levensgevaar te verkeren.

De politie onderzoekt hoe het ongeval kon gebeuren.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -