Twee zwaargewonden na verkeersongeval

Date:

Deel bericht:


Tinte –
Bij een eenzijdig ongeval op de Konneweg in Tinte zijn woensdagmiddag rond 16.40 uur twee inzittenden van een auto zwaargewond geraakt. De vijf vrouwelijke inzittenden, allen afkomstig uit Naaldwijk, reden van hun werk naar huis. Het voertuig raakte van de weg, schoot een sloot en sloeg vervolgens enkele keren over de kop.

- Advertisement -

 

De 19-jarige bestuurster bleef ongedeerd. Twee anderen raakten licht gewond. Een 29-jarige vrouw moest door politie- en ambulancepersoneel worden gereanimeerd. Zij is in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis overgebracht. Een 27-jarige inzittende liep meerdere botbreuken op. Zij is ook naar een ziekenhuis overgebracht en leek op dat moment niet in levensgevaar te verkeren.

De politie onderzoekt hoe het ongeval kon gebeuren.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Fietser ernstig gewond na aanrijding met auto Konneweg Tinte

Tinte - Een fietser is donderdagavond ernstig gewond geraakt door een ongeluk op de Konneweg in Tinte. Het...

Grote brandweeroefening Ruigendijk Tinte

Tinte - Maandagavond 27 maart werd er een oefening gehouden door de brandweer. Het betrof een grote...