Politie pakt jongens met immitatiewapen

zaterdag 29 september 2012 20:03


Rotterdam – 
De politie heeft zaterdagavond rond 18.30 uur op het Hofplein een groep van 15 jongens gefouilleerd op verdenking van vuurwapenbezit. Twee jongens van 17 en een 18-jarige zijn hierbij aangehouden. Rond 18.00 uur zagen politiemedewerkers van Cameratoezicht een groep jongens van de Coolsingel/ Pompenburg richting Schiekade lopen. Daarbij hield één van de jongens een vuurwapen in zijn hand. 

Via de camerabeelden konden de politiemedewerkers zien hoe het vuurwapen werd doorgegeven en al dollend op één van de jongens werd gericht waarna het in een rugzak verdween. De politie zette direct fors in en heeft alle jongens gefouilleerd. Bij één van de jongens werd een niet van echt te onderscheiden nepwapen aangetroffen. De jongen bij wie het nepvuurwapen is aangetroffen en de andere twee jongens die het eerder vasthielden, zijn aangehouden. Het betreft drie jongens in de leeftijd van 17 en 18 jaar uit Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie pakt jongens met immitatiewapen
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De politie heeft zaterdagavond rond 18.30 uur op het Hofplein een groep van 15 jongens gefouilleerd op verdenking van vuurwapenbezit. Twee jongens van 17 en een 18-jarige zijn hierbij aangehouden. Rond 18.00 uur zagen politiemedewerkers van Cameratoezicht een groep jongens van de Coolsingel/ Pompenburg richting Schiekade lopen. Daarbij hield één van de jongens een vuurwapen in zijn hand. 

Via de camerabeelden konden de politiemedewerkers zien hoe het vuurwapen werd doorgegeven en al dollend op één van de jongens werd gericht waarna het in een rugzak verdween. De politie zette direct fors in en heeft alle jongens gefouilleerd. Bij één van de jongens werd een niet van echt te onderscheiden nepwapen aangetroffen. De jongen bij wie het nepvuurwapen is aangetroffen en de andere twee jongens die het eerder vasthielden, zijn aangehouden. Het betreft drie jongens in de leeftijd van 17 en 18 jaar uit Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!