Onderzoek brand Vlaardingen afgesloten

Date:

Deel bericht:


Vlaardingen – 
De brand in een portiekwoning aan de Boterbloemstraat op 17 september, is ontstaan door kortsluiting. Dat is gebleken uit onderzoek van de brandweer en de politie. Bij de brand raakten twee vrouwen gewond. Zij vielen naar beneden toen ze uit hun huis op de tweede en derde etage probeerden te komen. Zij werden overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer bevrijdde nog twee personen met een hoogwerker,die niet meer via het trappenhuis konden vluchten.

- Advertisement -

Bij de brand kwamen twee huisdieren om. Het vuur ontstond op de eerste etage. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer had het vuur na een half uur onder controle. De afgelopen weken vond uitgebreid onderzoek plaats naar de oorzaak van de brand. Hieruit is gebleken dat het vuur is ontstaan door kortsluiting in de woonkamer. Een stroomkabel lag bekneld onder de bank, wat sluiting tot gevolg had.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd