Onderzoek brand Vlaardingen afgesloten

dinsdag 2 oktober 2012 07:05


Vlaardingen – 
De brand in een portiekwoning aan de Boterbloemstraat op 17 september, is ontstaan door kortsluiting. Dat is gebleken uit onderzoek van de brandweer en de politie. Bij de brand raakten twee vrouwen gewond. Zij vielen naar beneden toen ze uit hun huis op de tweede en derde etage probeerden te komen. Zij werden overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer bevrijdde nog twee personen met een hoogwerker,die niet meer via het trappenhuis konden vluchten.

Bij de brand kwamen twee huisdieren om. Het vuur ontstond op de eerste etage. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer had het vuur na een half uur onder controle. De afgelopen weken vond uitgebreid onderzoek plaats naar de oorzaak van de brand. Hieruit is gebleken dat het vuur is ontstaan door kortsluiting in de woonkamer. Een stroomkabel lag bekneld onder de bank, wat sluiting tot gevolg had.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Onderzoek brand Vlaardingen afgesloten
Schrijver:

 

 


Vlaardingen – 
De brand in een portiekwoning aan de Boterbloemstraat op 17 september, is ontstaan door kortsluiting. Dat is gebleken uit onderzoek van de brandweer en de politie. Bij de brand raakten twee vrouwen gewond. Zij vielen naar beneden toen ze uit hun huis op de tweede en derde etage probeerden te komen. Zij werden overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer bevrijdde nog twee personen met een hoogwerker,die niet meer via het trappenhuis konden vluchten.

Bij de brand kwamen twee huisdieren om. Het vuur ontstond op de eerste etage. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer had het vuur na een half uur onder controle. De afgelopen weken vond uitgebreid onderzoek plaats naar de oorzaak van de brand. Hieruit is gebleken dat het vuur is ontstaan door kortsluiting in de woonkamer. Een stroomkabel lag bekneld onder de bank, wat sluiting tot gevolg had.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!