Vrachtwagenchauffeur (22) komt om bij aanrijding

Date:

Deel bericht:


Oude-Tonge –
Op de N498, ter hoogte van de kruising met de Magdalenalaan in Oude-Tonge, is een 22-jarige vrachtwagenchauffeur uit Best om het leven gekomen bij een aanrijding. Bij de aanrijding waren twee vrachtauto’s betrokken.Op de kruising stond een vrachtauto met bieten stil om af te slaan. Door een nog onbekende oorzaak reed de vrachtwagenchauffeur achterop de stilstaande bietenwagen. Hierdoor raakte hij zwaargewond.

- Advertisement -

Zijn vrachtwagen raakte door de aanrijding van de weg. Het slachtoffer moest door de brandweer uit de cabine bevrijd worden, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht. Daar overleed hij laten aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd