Vrachtwagenchauffeur (22) komt om bij aanrijding

dinsdag 2 oktober 2012 06:54
ambu-ztm-1.jpg


Oude-Tonge –
Op de N498, ter hoogte van de kruising met de Magdalenalaan in Oude-Tonge, is een 22-jarige vrachtwagenchauffeur uit Best om het leven gekomen bij een aanrijding. Bij de aanrijding waren twee vrachtauto’s betrokken.Op de kruising stond een vrachtauto met bieten stil om af te slaan. Door een nog onbekende oorzaak reed de vrachtwagenchauffeur achterop de stilstaande bietenwagen. Hierdoor raakte hij zwaargewond.

Zijn vrachtwagen raakte door de aanrijding van de weg. Het slachtoffer moest door de brandweer uit de cabine bevrijd worden, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht. Daar overleed hij laten aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrachtwagenchauffeur (22) komt om bij aanrijding
Schrijver:

 

ambu-ztm-1.jpg 


Oude-Tonge –
Op de N498, ter hoogte van de kruising met de Magdalenalaan in Oude-Tonge, is een 22-jarige vrachtwagenchauffeur uit Best om het leven gekomen bij een aanrijding. Bij de aanrijding waren twee vrachtauto’s betrokken.Op de kruising stond een vrachtauto met bieten stil om af te slaan. Door een nog onbekende oorzaak reed de vrachtwagenchauffeur achterop de stilstaande bietenwagen. Hierdoor raakte hij zwaargewond.

Zijn vrachtwagen raakte door de aanrijding van de weg. Het slachtoffer moest door de brandweer uit de cabine bevrijd worden, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht. Daar overleed hij laten aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!