vrijdag, juli 1, 2022
13.3 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Politie lost waarschuwingsschot op man

- advertentie -


Rotterdam – 
Woensdagavond heeft de politie een man aangehouden op de Schiedamsedijk. Hierbij lostte agenten twee waarschuwingsschoten. Even voor zes uur kreeg de politie de melding dat er nabij het Vasteland een man zou rondlopen met een vuurwapen. De melder had zojuist een onenigheid met deze man gehad en gaf aan een vuurwapen bij hem te hebben gezien.

Gealarmeerde agenten zagen op de Schiedamsedijk, ter hoogte van de Leuvehaven, een man lopen die voldeed aan het signalement. Zij wilden hem aanhouden middels een BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) maar hij werkte niet mee. Daarop lostte de agenten twee waarschuwingsschoten en kon de verdachte worden aangehouden.Hij is overgebracht naar het politiebureau waar tijdens de fouillering geen vuurwapen werd aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -