Politie lost waarschuwingsschot op man

woensdag 3 oktober 2012 19:59


Rotterdam – 
Woensdagavond heeft de politie een man aangehouden op de Schiedamsedijk. Hierbij lostte agenten twee waarschuwingsschoten. Even voor zes uur kreeg de politie de melding dat er nabij het Vasteland een man zou rondlopen met een vuurwapen. De melder had zojuist een onenigheid met deze man gehad en gaf aan een vuurwapen bij hem te hebben gezien.

Gealarmeerde agenten zagen op de Schiedamsedijk, ter hoogte van de Leuvehaven, een man lopen die voldeed aan het signalement. Zij wilden hem aanhouden middels een BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) maar hij werkte niet mee. Daarop lostte de agenten twee waarschuwingsschoten en kon de verdachte worden aangehouden.Hij is overgebracht naar het politiebureau waar tijdens de fouillering geen vuurwapen werd aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie lost waarschuwingsschot op man
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Woensdagavond heeft de politie een man aangehouden op de Schiedamsedijk. Hierbij lostte agenten twee waarschuwingsschoten. Even voor zes uur kreeg de politie de melding dat er nabij het Vasteland een man zou rondlopen met een vuurwapen. De melder had zojuist een onenigheid met deze man gehad en gaf aan een vuurwapen bij hem te hebben gezien.

Gealarmeerde agenten zagen op de Schiedamsedijk, ter hoogte van de Leuvehaven, een man lopen die voldeed aan het signalement. Zij wilden hem aanhouden middels een BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) maar hij werkte niet mee. Daarop lostte de agenten twee waarschuwingsschoten en kon de verdachte worden aangehouden.Hij is overgebracht naar het politiebureau waar tijdens de fouillering geen vuurwapen werd aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!