Uitslaande brand in voormalige gymzaal

Date:

Deel bericht:


Hoogvliet
 – Aan de Posweg ter hoogte van de Baarsweg in Hoogvliet is dinsdagavond brand uitgebroken in een bijgebouw van een voormalige school. Hulpdiensten waren snel ter plaatse om inzet te plegen bij de grote brand welke uitslaand was. Er kwam veel rookontwikkeling vrij vanuit het object, dat grotendeels is dichtgetimmerd. De brandweer staakte korte tijd de blusaanval, om de brand opnieuw uitslaand te krijgen.

- Advertisement -

Toen dit eenmaal gebeurde, kon de brandweer opnieuw de blussing inzetten in het nauwelijks toegankelijke gebouw. Men zal een onderzoek instellen naar de toedracht van de brand, waarin brandstichting niet zal worden uitgesloten.

Foto’s : Michael Oosterwaal

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd