Uitslaande brand in voormalige gymzaal

woensdag 3 oktober 2012 06:47


Hoogvliet
 – Aan de Posweg ter hoogte van de Baarsweg in Hoogvliet is dinsdagavond brand uitgebroken in een bijgebouw van een voormalige school. Hulpdiensten waren snel ter plaatse om inzet te plegen bij de grote brand welke uitslaand was. Er kwam veel rookontwikkeling vrij vanuit het object, dat grotendeels is dichtgetimmerd. De brandweer staakte korte tijd de blusaanval, om de brand opnieuw uitslaand te krijgen.

Toen dit eenmaal gebeurde, kon de brandweer opnieuw de blussing inzetten in het nauwelijks toegankelijke gebouw. Men zal een onderzoek instellen naar de toedracht van de brand, waarin brandstichting niet zal worden uitgesloten.

Foto’s : Michael Oosterwaal

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Uitslaande brand in voormalige gymzaal
Schrijver:

 

 


Hoogvliet
 – Aan de Posweg ter hoogte van de Baarsweg in Hoogvliet is dinsdagavond brand uitgebroken in een bijgebouw van een voormalige school. Hulpdiensten waren snel ter plaatse om inzet te plegen bij de grote brand welke uitslaand was. Er kwam veel rookontwikkeling vrij vanuit het object, dat grotendeels is dichtgetimmerd. De brandweer staakte korte tijd de blusaanval, om de brand opnieuw uitslaand te krijgen.

Toen dit eenmaal gebeurde, kon de brandweer opnieuw de blussing inzetten in het nauwelijks toegankelijke gebouw. Men zal een onderzoek instellen naar de toedracht van de brand, waarin brandstichting niet zal worden uitgesloten.

Foto’s : Michael Oosterwaal

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!