Drie schiedammers aangehouden voor straatroof

Date:

Deel bericht:


Schiedam –
Begin deze week zijn drie Schiedamse verdachten aangehouden voor een straatroof in Vlaardingen op 24 augustus 2012. Vrijdag 24 augustus werd op de Kwikstaartweg in Vlaardingen een 15-jarige jongen beroofd van onder andere zijn mobiele telefoon en portemonnee. De politie stelde direct een onderzoek in.

- Advertisement -

Dit leidde maandag tot de aanhouding van een 14-jarige en een 16-jarige jongen uit Schiedam. Dinsdag 2 oktober werd een derde verdachte aangehouden, een 20-jarige Schiedammer. In zijn woning zijn diverse mobiele telefoons aangetroffen. Die zijn in verband met het onderzoek in beslag genomen. Ook werden in zijn kelderbox twee gestolen scooters aangetroffen. De drie verdachten zijn donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris, die heeft hen voor 14 dagen in bewaring gesteld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd