Drie schiedammers aangehouden voor straatroof

vrijdag 5 oktober 2012 10:04
politie-logo-wen.jpg


Schiedam –
Begin deze week zijn drie Schiedamse verdachten aangehouden voor een straatroof in Vlaardingen op 24 augustus 2012. Vrijdag 24 augustus werd op de Kwikstaartweg in Vlaardingen een 15-jarige jongen beroofd van onder andere zijn mobiele telefoon en portemonnee. De politie stelde direct een onderzoek in.

Dit leidde maandag tot de aanhouding van een 14-jarige en een 16-jarige jongen uit Schiedam. Dinsdag 2 oktober werd een derde verdachte aangehouden, een 20-jarige Schiedammer. In zijn woning zijn diverse mobiele telefoons aangetroffen. Die zijn in verband met het onderzoek in beslag genomen. Ook werden in zijn kelderbox twee gestolen scooters aangetroffen. De drie verdachten zijn donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris, die heeft hen voor 14 dagen in bewaring gesteld.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drie schiedammers aangehouden voor straatroof
Schrijver:

 

politie-logo-wen.jpg 


Schiedam –
Begin deze week zijn drie Schiedamse verdachten aangehouden voor een straatroof in Vlaardingen op 24 augustus 2012. Vrijdag 24 augustus werd op de Kwikstaartweg in Vlaardingen een 15-jarige jongen beroofd van onder andere zijn mobiele telefoon en portemonnee. De politie stelde direct een onderzoek in.

Dit leidde maandag tot de aanhouding van een 14-jarige en een 16-jarige jongen uit Schiedam. Dinsdag 2 oktober werd een derde verdachte aangehouden, een 20-jarige Schiedammer. In zijn woning zijn diverse mobiele telefoons aangetroffen. Die zijn in verband met het onderzoek in beslag genomen. Ook werden in zijn kelderbox twee gestolen scooters aangetroffen. De drie verdachten zijn donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris, die heeft hen voor 14 dagen in bewaring gesteld.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!