dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Drie schiedammers aangehouden voor straatroof

- advertentie -


Schiedam –
Begin deze week zijn drie Schiedamse verdachten aangehouden voor een straatroof in Vlaardingen op 24 augustus 2012. Vrijdag 24 augustus werd op de Kwikstaartweg in Vlaardingen een 15-jarige jongen beroofd van onder andere zijn mobiele telefoon en portemonnee. De politie stelde direct een onderzoek in.

Dit leidde maandag tot de aanhouding van een 14-jarige en een 16-jarige jongen uit Schiedam. Dinsdag 2 oktober werd een derde verdachte aangehouden, een 20-jarige Schiedammer. In zijn woning zijn diverse mobiele telefoons aangetroffen. Die zijn in verband met het onderzoek in beslag genomen. Ook werden in zijn kelderbox twee gestolen scooters aangetroffen. De drie verdachten zijn donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris, die heeft hen voor 14 dagen in bewaring gesteld.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -