Politie onderzoekt schietpartij Capelle

vrijdag 5 oktober 2012 07:04


Capelle aan den IJssel – 
De politie onderzoekt een melding van een schietpartij aan de ‘S-Gravenweg in Capelle aan den IJssel. Donderdagavond rond half 10 kregen zij de melding dat er geschoten zou zijn in de eerder genoemde straat. Agenten gingen daarop direct op onderzoek uit in de betreffende straat.

De politiemensen die snel ter plaatse waren zetten direct de omgeving af en begonnen een onderzoek. Bij dat onderzoek trof men inderdaad een aantal hulzen van kogels aan. Deze sporen zijn veilig gesteld door de Forensische Opsporing. Het is niet bekend of er iemand gewond geraakt is bij de schotenwisseling. De politie onderzoekt de zaak verder.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt schietpartij Capelle
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
De politie onderzoekt een melding van een schietpartij aan de ‘S-Gravenweg in Capelle aan den IJssel. Donderdagavond rond half 10 kregen zij de melding dat er geschoten zou zijn in de eerder genoemde straat. Agenten gingen daarop direct op onderzoek uit in de betreffende straat.

De politiemensen die snel ter plaatse waren zetten direct de omgeving af en begonnen een onderzoek. Bij dat onderzoek trof men inderdaad een aantal hulzen van kogels aan. Deze sporen zijn veilig gesteld door de Forensische Opsporing. Het is niet bekend of er iemand gewond geraakt is bij de schotenwisseling. De politie onderzoekt de zaak verder.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!