Politieachtervolging na schietpartij

zaterdag 6 oktober 2012 08:42


Rotterdam –
Agenten hebben twee mannen aangehouden na een schietpartij in de vroege ochtend van zaterdag 6 oktober in het centrum van Rotterdam. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Rond een uur of vier ’s morgens kreeg de politie een melding dat er geschoten was bij een café op het Grotekerkplein in Rotterdam. Na een onenigheid binnen schoten twee mannen vanaf het plein op de ingang van het café. Daar stond op dat moment een groepje mensen. Gelukkig raakten de kogels alleen het raam van het café en raakte, voor zover bekend, niemand gewond.

De beide verdachten konden met behulp van cameratoezicht vrijwel direct worden gevolgd. Na een korte rit met de auto, waarbij snelheden van boven de honderd kilometer per uur werden gehaald, konden de mannen worden aangehouden. Hierbij is een speciale ‘benaderingstechniek gevaarlijke verdachten’ (BTGV) gebruikt. De mannen zijn overgebracht naar het bureau en de politie onderzoekt de precieze toedracht van het gebeurde.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politieachtervolging na schietpartij
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Agenten hebben twee mannen aangehouden na een schietpartij in de vroege ochtend van zaterdag 6 oktober in het centrum van Rotterdam. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Rond een uur of vier ’s morgens kreeg de politie een melding dat er geschoten was bij een café op het Grotekerkplein in Rotterdam. Na een onenigheid binnen schoten twee mannen vanaf het plein op de ingang van het café. Daar stond op dat moment een groepje mensen. Gelukkig raakten de kogels alleen het raam van het café en raakte, voor zover bekend, niemand gewond.

De beide verdachten konden met behulp van cameratoezicht vrijwel direct worden gevolgd. Na een korte rit met de auto, waarbij snelheden van boven de honderd kilometer per uur werden gehaald, konden de mannen worden aangehouden. Hierbij is een speciale ‘benaderingstechniek gevaarlijke verdachten’ (BTGV) gebruikt. De mannen zijn overgebracht naar het bureau en de politie onderzoekt de precieze toedracht van het gebeurde.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!