Twee straatrovers direct gepakt na straatroof

zaterdag 6 oktober 2012 21:35
politieheli-wen.jpg


Capelle aan den IJssel –
Agenten hebben zaterdagavond twee mannen aangehouden op verdenking van het plegen van een straatroof. Even ervoor was een man op de Bachstraat door drie daders beroofd van onder andere een laptop. Het slachtoffer, een 33-jarige man uit Capelle aan den IJssel, werd rond kwart voor negen belaagd door drie jongemannen. Hierbij werd hij bedreigd met een mes. De man verweerde zich, maar kon niet voorkomen dat de dieven er met zijn tas vandoor gingen. Het slachtoffer liep bij de worsteling lichte snijwonden aan beide handen op.

De daders gingen er na de beroving vandoor in de richting van metrostation Capelse Brug. De politie startte direct een zoektcht. Niet veel later konden daardoor twee verdachten worden aangehouden. Het gaat om twee mannen van 16 en 17 jaar uit Capelle aan den IJssel. De politie is nog op zoek naar de derde dader. Daarbij is ook de politiehelikopter ingezet.

De laptop is bij de twee aangehouden verdachten teruggevonden.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee straatrovers direct gepakt na straatroof
Schrijver:

 

politieheli-wen.jpg 


Capelle aan den IJssel –
Agenten hebben zaterdagavond twee mannen aangehouden op verdenking van het plegen van een straatroof. Even ervoor was een man op de Bachstraat door drie daders beroofd van onder andere een laptop. Het slachtoffer, een 33-jarige man uit Capelle aan den IJssel, werd rond kwart voor negen belaagd door drie jongemannen. Hierbij werd hij bedreigd met een mes. De man verweerde zich, maar kon niet voorkomen dat de dieven er met zijn tas vandoor gingen. Het slachtoffer liep bij de worsteling lichte snijwonden aan beide handen op.

De daders gingen er na de beroving vandoor in de richting van metrostation Capelse Brug. De politie startte direct een zoektcht. Niet veel later konden daardoor twee verdachten worden aangehouden. Het gaat om twee mannen van 16 en 17 jaar uit Capelle aan den IJssel. De politie is nog op zoek naar de derde dader. Daarbij is ook de politiehelikopter ingezet.

De laptop is bij de twee aangehouden verdachten teruggevonden.

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!