Twee aanhoudingen na steekpartij Zoetermeer

dinsdag 9 oktober 2012 21:39


Zoetermeer –
De politie hield maandag 8 oktober omstreeks 15.45 uur op de Nervilijn twee Zoetermeerders (17-24) aan op verdenking van het neersteken van een 25-jarige plaatsgenoot. Getuigen zagen een man met een mes op straat lopen en alarmeerde de politie. Agenten namen direct poolshoogte en troffen in zijn woning het slachtoffer aan. De man is vervoerd naar het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed.

Kort na het incident hielden agenten de verdachten aan, beiden zijn meegenomen naar het bureau en zitten vast voor verhoor en zullen donderdag worden voorgeleid. Verschillende getuigen zijn inmiddels gehoord. Over de aanleiding van de ruzie is nog niets bekend.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee aanhoudingen na steekpartij Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer –
De politie hield maandag 8 oktober omstreeks 15.45 uur op de Nervilijn twee Zoetermeerders (17-24) aan op verdenking van het neersteken van een 25-jarige plaatsgenoot. Getuigen zagen een man met een mes op straat lopen en alarmeerde de politie. Agenten namen direct poolshoogte en troffen in zijn woning het slachtoffer aan. De man is vervoerd naar het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed.

Kort na het incident hielden agenten de verdachten aan, beiden zijn meegenomen naar het bureau en zitten vast voor verhoor en zullen donderdag worden voorgeleid. Verschillende getuigen zijn inmiddels gehoord. Over de aanleiding van de ruzie is nog niets bekend.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!