Gewonde bij woningbrand

donderdag 11 oktober 2012 18:52


Rotterdam –
Bij een korte maar felle uitslaande brand in de Zwaerdecroonstraat is donderdagavond één gewonde gevallen. Het slachtoffer moest met rookinhalatie klachten voor controle naar het ziekenhuis worden gebracht. De brandweer wist het vuur in de woning snel te blussen.

Door de brand heeft de woning flinke schade opgelopen. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde bij woningbrand
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Bij een korte maar felle uitslaande brand in de Zwaerdecroonstraat is donderdagavond één gewonde gevallen. Het slachtoffer moest met rookinhalatie klachten voor controle naar het ziekenhuis worden gebracht. De brandweer wist het vuur in de woning snel te blussen.

Door de brand heeft de woning flinke schade opgelopen. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!