Zwaargewond na frontale aanrijding N210

Date:

Share post:


Krimpen aan den IJssel –
Een man is donderdagavond rond 21.00 uur ernstig gewond geraakt op de N210 tussen Krimpen aan den IJssel en Krimpen aan de Lek. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Edisonstraat. Een automobilist en een vrachtwagen klapten door een nog onbekende oorzaak op elkaar. De man raakte daarbij bekneld in zijn voertuig.

De hulpdiensten zijn ruim een uur bezig geweest om de man uit het wrak te krijgen. De man is daarna zwaargewond met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij. De weg is enkele uren afgesloten geweest voor een technisch onderzoek door de verkeersongevallen analyse van de politie. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

Foto’s : Davey Blom Meer op : 112krimpen


- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd