Brand in kelderbox Valeriusrondeel

zaterdag 13 oktober 2012 20:24


Capelle aan den IJssel –
De brandweer heeft zaterdagavond omstreeks kwart over negen een brand in een kelderbox geblust. Men ging er in eerste instantie vanuit dat er sprake zou zijn van een gevaarlijke stof. Een bewoner boven een kelderbox had de melding gemaakt dat hij wat vreemds rook. Na onderzoek van de brandweer keerden zij direct naar buiten om blusmiddelen te pakken.

Binnen in de flat bleek er een kelderbox in brand te staan. Dit ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. De brandweer wist het brandje snel te blussen. Met een rookventilator werd de rook uit het portiek verwijderd. Het is niet bekend of er mensen hun woningen hebben moeten verlaten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in kelderbox Valeriusrondeel
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel –
De brandweer heeft zaterdagavond omstreeks kwart over negen een brand in een kelderbox geblust. Men ging er in eerste instantie vanuit dat er sprake zou zijn van een gevaarlijke stof. Een bewoner boven een kelderbox had de melding gemaakt dat hij wat vreemds rook. Na onderzoek van de brandweer keerden zij direct naar buiten om blusmiddelen te pakken.

Binnen in de flat bleek er een kelderbox in brand te staan. Dit ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. De brandweer wist het brandje snel te blussen. Met een rookventilator werd de rook uit het portiek verwijderd. Het is niet bekend of er mensen hun woningen hebben moeten verlaten.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!