zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Brand in woning Benthuizen

- advertentie -


Benthuizen –
 In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er een brand gewoed in een woning aan de Emmaplaats. De brand was kort uitslaand en de brandweer schaalde binnen een minuut op naar middelbrand. De brandweer was snel ter plaatse en had de brand snel onder controle. Ondanks het snelle optreden van de brandweer heeft de woning aan de achterkant veel schade opgelopen en is zwaar beschadigd door het vuur.

Nadat de brandweer retour naar de kazerne was, heeft de politie een Plaats Delict gemaakt. De recherche deed in de nacht van vrijdag op zaterdag en zaterdagochtend een onderzoek ingesteld. De bovengelegen woningen hebben rook- en roetschade opgelopen; daarvoor kwam een coördinator van Salvage ter plaatse. Eén persoon is onderzocht door het eveneens gealarmeerde ambulancepersoneel. Het slachtoffer is elders ondergebracht.

Tekst en foto’s: Wilbert Tintel


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -