Brand in woning Benthuizen

Date:

Share post:

- Advertisement -


Benthuizen –
 In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er een brand gewoed in een woning aan de Emmaplaats. De brand was kort uitslaand en de brandweer schaalde binnen een minuut op naar middelbrand. De brandweer was snel ter plaatse en had de brand snel onder controle. Ondanks het snelle optreden van de brandweer heeft de woning aan de achterkant veel schade opgelopen en is zwaar beschadigd door het vuur.

Nadat de brandweer retour naar de kazerne was, heeft de politie een Plaats Delict gemaakt. De recherche deed in de nacht van vrijdag op zaterdag en zaterdagochtend een onderzoek ingesteld. De bovengelegen woningen hebben rook- en roetschade opgelopen; daarvoor kwam een coördinator van Salvage ter plaatse. Eén persoon is onderzocht door het eveneens gealarmeerde ambulancepersoneel. Het slachtoffer is elders ondergebracht.

Tekst en foto’s: Wilbert Tintel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd