Irenebrug gesloten voor onderhoud

zaterdag 13 oktober 2012 18:30


Rotterdam – 
De Irenebrug is zaterdagavond afgesloten voor het verkeer. Een onderhoudsteam is bezig om de schade te herstellen die vrijdag ontstond nadat de brug niet correct open ging. De brug ging scheef omhoog waarna de brug ontzet raakte en veel schade veroorzaakte. Dit zorgde ervoor dat onder andere pilaren kapot gingen en er stukken metaal verwrongen werden. Ook bleven de rode lampen van de slagboominstallatie branden.

Een onderhoudsbedrijf uit Bleiswijk KVDM voert zaterdagavond onderhoud uit aan de brug om deze te herstellen. Het is niet bekend hoelang de herstelwerkzaamheden gaan duren. Het verkeer op de Molenlaan is in beide richtingen korte tijd gestremd geweest tijdens het onderhoud. 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Irenebrug gesloten voor onderhoud
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De Irenebrug is zaterdagavond afgesloten voor het verkeer. Een onderhoudsteam is bezig om de schade te herstellen die vrijdag ontstond nadat de brug niet correct open ging. De brug ging scheef omhoog waarna de brug ontzet raakte en veel schade veroorzaakte. Dit zorgde ervoor dat onder andere pilaren kapot gingen en er stukken metaal verwrongen werden. Ook bleven de rode lampen van de slagboominstallatie branden.

Een onderhoudsbedrijf uit Bleiswijk KVDM voert zaterdagavond onderhoud uit aan de brug om deze te herstellen. Het is niet bekend hoelang de herstelwerkzaamheden gaan duren. Het verkeer op de Molenlaan is in beide richtingen korte tijd gestremd geweest tijdens het onderhoud. 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!