Politiehelikopter beschenen met laserpen

Date:

Share post:

- Advertisement -


Rotterdam – 
Een 26-jarige man uit Rotterdam heeft een boete gekregen nadat hij de politiehelikopter met een laserpen had beschenen. Een laserpen is in feite een zaklantaarn met een zeer sterke straal die blijven oogletsel kan veroorzaken. De vlieger merkte op dat hij beschenen werd vanaf een balkon in Zevenkamp.

Na onderzoek waar het exact vandaan kwam door politiepersoneel op de grond werden twee mannen aangehouden. Een 25 en een 26-jarige man werden verhoord waarom de helikopter werd beschenen. Hierop deelden zij mee dat ze het express gedaan hadden. De 26-jarige man die helikopter bescheen heeft daarop een boete gekregen. Ook de laserpen werd in beslag genomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd