Politiehelikopter beschenen met laserpen

zaterdag 13 oktober 2012 08:06
politieheli-wen.jpg


Rotterdam – 
Een 26-jarige man uit Rotterdam heeft een boete gekregen nadat hij de politiehelikopter met een laserpen had beschenen. Een laserpen is in feite een zaklantaarn met een zeer sterke straal die blijven oogletsel kan veroorzaken. De vlieger merkte op dat hij beschenen werd vanaf een balkon in Zevenkamp.

Na onderzoek waar het exact vandaan kwam door politiepersoneel op de grond werden twee mannen aangehouden. Een 25 en een 26-jarige man werden verhoord waarom de helikopter werd beschenen. Hierop deelden zij mee dat ze het express gedaan hadden. De 26-jarige man die helikopter bescheen heeft daarop een boete gekregen. Ook de laserpen werd in beslag genomen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politiehelikopter beschenen met laserpen
Schrijver:

 

politieheli-wen.jpg 


Rotterdam – 
Een 26-jarige man uit Rotterdam heeft een boete gekregen nadat hij de politiehelikopter met een laserpen had beschenen. Een laserpen is in feite een zaklantaarn met een zeer sterke straal die blijven oogletsel kan veroorzaken. De vlieger merkte op dat hij beschenen werd vanaf een balkon in Zevenkamp.

Na onderzoek waar het exact vandaan kwam door politiepersoneel op de grond werden twee mannen aangehouden. Een 25 en een 26-jarige man werden verhoord waarom de helikopter werd beschenen. Hierop deelden zij mee dat ze het express gedaan hadden. De 26-jarige man die helikopter bescheen heeft daarop een boete gekregen. Ook de laserpen werd in beslag genomen.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!