Rookontwikkeling na droogkoken pannetje

zaterdag 13 oktober 2012 15:01


Rotterdam –
In een woning aan de Iependaal heeft korte tijd een klein brandje gewoed in een pannetje. De ter plaatste gekomen brandweer trof in de woning een hoop rookontwikkeling aan en een pannetje met daarin nog een restje voedsel. De man des huizes was in slaap gevallen waarna het pannetje droog ging koken.

Buurtbewoners merkten de rook op in de keuken en alarmeerden de brandweer. De snel ter plaatse brandweer bracht het pannetje naar buiten en heeft daarop de woning geventileerd. De man is voor controle behandeld door het ambulancepersoneel op rookinhalatie.

Foto’s : IJsselmondeNieuws


 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Rookontwikkeling na droogkoken pannetje
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
In een woning aan de Iependaal heeft korte tijd een klein brandje gewoed in een pannetje. De ter plaatste gekomen brandweer trof in de woning een hoop rookontwikkeling aan en een pannetje met daarin nog een restje voedsel. De man des huizes was in slaap gevallen waarna het pannetje droog ging koken.

Buurtbewoners merkten de rook op in de keuken en alarmeerden de brandweer. De snel ter plaatse brandweer bracht het pannetje naar buiten en heeft daarop de woning geventileerd. De man is voor controle behandeld door het ambulancepersoneel op rookinhalatie.

Foto’s : IJsselmondeNieuws


 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!