Achtervolging eindigt in verzorgingstehuis

zondag 14 oktober 2012 05:16
politie-logo-wen.jpg


Rotterdam –
 Surveillerende politiemensen zagen zaterdagavond, rond middernacht, in Rotterdam-Noord een auto rijden waarvan zij vermoedden dat hij reed met gestolen kentekenplaten. De bestuurder ging er vandoor en er volgde een achtervolging. Op de kruising van de Burg. Josselin de Jonglaan met de van der Sasstraat in Overschie verloor de verdachte de macht over het stuur en hij reed tegen de gevel van een verzorgingstehuis aan.

De auto raakte zwaar beschadigd, en ook de muur liep schade op. Personeel van Bouw en Woningtoezicht stelde een onderzoek in en er werd besloten de muur te ondersteunen in afwachting van een definitieve oplossing. De brandweer kwam ter plaatse om die werkzaamheden uit te voeren.

Er was geen gevaar voor instorting en bewoners hoefden derhalve niet te worden geëvacueerd. De verdachte is aangehouden en de auto in beslag genomen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Achtervolging eindigt in verzorgingstehuis
Schrijver:

 

politie-logo-wen.jpg 


Rotterdam –
 Surveillerende politiemensen zagen zaterdagavond, rond middernacht, in Rotterdam-Noord een auto rijden waarvan zij vermoedden dat hij reed met gestolen kentekenplaten. De bestuurder ging er vandoor en er volgde een achtervolging. Op de kruising van de Burg. Josselin de Jonglaan met de van der Sasstraat in Overschie verloor de verdachte de macht over het stuur en hij reed tegen de gevel van een verzorgingstehuis aan.

De auto raakte zwaar beschadigd, en ook de muur liep schade op. Personeel van Bouw en Woningtoezicht stelde een onderzoek in en er werd besloten de muur te ondersteunen in afwachting van een definitieve oplossing. De brandweer kwam ter plaatse om die werkzaamheden uit te voeren.

Er was geen gevaar voor instorting en bewoners hoefden derhalve niet te worden geëvacueerd. De verdachte is aangehouden en de auto in beslag genomen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!