Dodelijk ongeval in Berkel en Rodenrijs

zondag 14 oktober 2012 07:00
ambu-ztm-1.jpg


Lansingerland (Berkel en Rodenrijs) –
 In de nacht van zaterdag op zondag, om ongeveer 03.00 uur is de bestuurder van een personenauto om het leven gekomen in Berkel en Rodenrijs. De politie werd gealarmeerd, nadat twee getuigen een klap hadden gehoord. Op de kruising van de Industrieweg met de Zuidersingel bleek de bestuurder van een personenauto tegen een daar geparkeerd staande vrachtauto te zijn gereden.

Naar het zich laat aanzien gaat het om een eenzijdig ongeval en waren er geen andere betrokkenen. De bestuurder is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. De politie stelt een nader onderzoek in.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dodelijk ongeval in Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

ambu-ztm-1.jpg 


Lansingerland (Berkel en Rodenrijs) –
 In de nacht van zaterdag op zondag, om ongeveer 03.00 uur is de bestuurder van een personenauto om het leven gekomen in Berkel en Rodenrijs. De politie werd gealarmeerd, nadat twee getuigen een klap hadden gehoord. Op de kruising van de Industrieweg met de Zuidersingel bleek de bestuurder van een personenauto tegen een daar geparkeerd staande vrachtauto te zijn gereden.

Naar het zich laat aanzien gaat het om een eenzijdig ongeval en waren er geen andere betrokkenen. De bestuurder is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. De politie stelt een nader onderzoek in.

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!