Smeulende zekering zorgt voor onrust

dinsdag 16 oktober 2012 16:23


Rotterdam – 
Door een smeulende zekering van de ruitenwissers in een Suzuki Alto rukte vanmiddag iets voor half vijf een drietal brandweerwagens uit richting het Maasstad ziekenhuis. Met nog de autobrand van 19 augustus in gedachten, werd niets aan het toeval overgelaten. De brand was bij 112 gemeld door de eigenaar van de auto. Nadat de brandweer was gearriveerd, kon men alleen nog een lichte brandgeur waarnemen.

De zekering was intussen doorgebrand, zodat er verder geen gevaar meer was voor een brand. Na een grondige nacontrole keerden tien minuten later de hulpdiensten weer richting kazerne.

Foto’s: www.ijsselmondenieuws.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Smeulende zekering zorgt voor onrust
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Door een smeulende zekering van de ruitenwissers in een Suzuki Alto rukte vanmiddag iets voor half vijf een drietal brandweerwagens uit richting het Maasstad ziekenhuis. Met nog de autobrand van 19 augustus in gedachten, werd niets aan het toeval overgelaten. De brand was bij 112 gemeld door de eigenaar van de auto. Nadat de brandweer was gearriveerd, kon men alleen nog een lichte brandgeur waarnemen.

De zekering was intussen doorgebrand, zodat er verder geen gevaar meer was voor een brand. Na een grondige nacontrole keerden tien minuten later de hulpdiensten weer richting kazerne.

Foto’s: www.ijsselmondenieuws.nl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!