Kinderen vinden dode vrouw in Kralingse Bos

Date:

Deel bericht:


Rotterdam
– Op woensdag 17 oktober hebben spelende kinderen in het Kralingse Bos in Rotterdam het levenloze lichaam aangetroffen van een 45-jarige vrouw. De politie gaat ervan uit dat het om een vermiste Rotterdamse gaat. Op zaterdag 6 oktober 2012 werd door familieleden aangifte gedaan van vermissing van de vrouw. Ze gaven sinds dinsdag 25 september 2012 niets meer van haar vernomen te hebben.

- Advertisement -

De politie startte daarop een omgevingsonderzoek en sprak met familieleden en getuigen. Ook gingen zij op zoek naar haar auto. Deze werd op 9 oktober 2012 teruggevonden op een parkeerplaats langs de Kralingse Plas, bij restaurant Minang Kabau aan de Plaszoom in Rotterdam. Daarin werden geen sporen aangetroffen die wezen op een misdrijf.

Dinsdag 16 oktober werd in de omgeving van de auto met speurhonden gezocht. Vanmorgen troffen spelende kinderen een lichaam aan in het Kralingse Bos. Dit was in een gedeelte dat nog niet door de speurhonden was doorzocht. Er is een team van 20 rechercheurs op de zaak gezet. Momenteel verricht de Forensische Opsporing sporenonderzoek. Gezien de persoonlijke bezittingen die zijn aangetroffen gaat de politie ervan uit dat het om de vermsite vrouw gaat. Vastgesteld moet worden wat de doodsoorzaak is. De kinderen zijn opgevangen door de afdeling Jeugd en Zedenzaken van de politie en bureau Slachtofferhulp.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...