Kinderen vinden dode vrouw in Kralingse Bos

Date:

Deel bericht:


Rotterdam
– Op woensdag 17 oktober hebben spelende kinderen in het Kralingse Bos in Rotterdam het levenloze lichaam aangetroffen van een 45-jarige vrouw. De politie gaat ervan uit dat het om een vermiste Rotterdamse gaat. Op zaterdag 6 oktober 2012 werd door familieleden aangifte gedaan van vermissing van de vrouw. Ze gaven sinds dinsdag 25 september 2012 niets meer van haar vernomen te hebben.

- Advertisement -

De politie startte daarop een omgevingsonderzoek en sprak met familieleden en getuigen. Ook gingen zij op zoek naar haar auto. Deze werd op 9 oktober 2012 teruggevonden op een parkeerplaats langs de Kralingse Plas, bij restaurant Minang Kabau aan de Plaszoom in Rotterdam. Daarin werden geen sporen aangetroffen die wezen op een misdrijf.

Dinsdag 16 oktober werd in de omgeving van de auto met speurhonden gezocht. Vanmorgen troffen spelende kinderen een lichaam aan in het Kralingse Bos. Dit was in een gedeelte dat nog niet door de speurhonden was doorzocht. Er is een team van 20 rechercheurs op de zaak gezet. Momenteel verricht de Forensische Opsporing sporenonderzoek. Gezien de persoonlijke bezittingen die zijn aangetroffen gaat de politie ervan uit dat het om de vermsite vrouw gaat. Vastgesteld moet worden wat de doodsoorzaak is. De kinderen zijn opgevangen door de afdeling Jeugd en Zedenzaken van de politie en bureau Slachtofferhulp.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woning beschadigd door ontploft vuurwerk Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam is zaterdagavond rond 18.45 uur beschadigd geraakt door...

Deur van woning beschoten Kerkhoflaan Rotterdam

Rotterdam - Rond 04.00 uur vannacht is een voordeur van een woning aan de Kerkhoflaan in Rotterdam-Crooswijk beschoten....

Gewonde na schietpartij Boerschaplaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een schietpartij op de Boerschaplaan in Rotterdam is maandagavond 18 december een 26-jarige man uit...

Automobilist rijdt door na aanrijding met scooter Boszoom Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 14 oktober rond 23.39 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Boszoom in Rotterdam....