Politie onderzoekt steekpartij op Bentinckplein

woensdag 17 oktober 2012 18:57


Rotterdam
– Een 24-jarige Rotterdammer is dinsdagavond, om ongeveer 19.15 uur gewond geraakt bij een steekpartij aan het Bentinckplein .Het slachtoffer was van het huis van zijn ouders onderweg naar een bushalte toen hij zag dat een man flessen kapot gooide. Toen hij daar iets van zei werd hij diverse keren door de man gestoken.

 De verdachte ging er daarna snel vandoor. Het slachtoffer is teruggelopen naar zijn ouderlijke woning, waarna hij door familie naar het Sint Franciscus Gasthuis is gebracht. Hij is daar behandeld aan zijn verwondingen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de verdachte.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt steekpartij op Bentinckplein
Schrijver:

 

 


Rotterdam
– Een 24-jarige Rotterdammer is dinsdagavond, om ongeveer 19.15 uur gewond geraakt bij een steekpartij aan het Bentinckplein .Het slachtoffer was van het huis van zijn ouders onderweg naar een bushalte toen hij zag dat een man flessen kapot gooide. Toen hij daar iets van zei werd hij diverse keren door de man gestoken.

 De verdachte ging er daarna snel vandoor. Het slachtoffer is teruggelopen naar zijn ouderlijke woning, waarna hij door familie naar het Sint Franciscus Gasthuis is gebracht. Hij is daar behandeld aan zijn verwondingen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de verdachte.

 

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!