Politie toont beveiligingsbeelden Kunstroof

vrijdag 19 oktober 2012 20:15


Rotterdam –
De politie geeft bewegende beelden en foto’s vrij van de kunstroof uit de Kunsthal in Rotterdam. Met het nu getoonde beeldmateriaal hoopt het opsporingsteam tips of aanwijzingen te krijgen die het onderzoek kunnen helpen. Wellicht zijn de tassen die de verdachten bij zich dragen in de periode voorafgaand aan de roof ergens gezien of weten mensen waar ze te koop zijn.

In de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 oktober rond 03.15 uur haalden dieven zeven kostbare schilderijen weg uit de Kunsthal aan de Westzeedijk in Rotterdam. De politie stelde direct een onderzoek in. Daarbij werden ook camerabeelden veiliggesteld. Daarnaast werd het publiek opgeroepen opnames die de periode tijdens de expositie zijn gemaakt in of bij de Kunsthal, beschikbaar te stellen. Rechercheurs analyseerden de beelden van de Kunsthal uiterst nauwkeurig. Bewegende beelden worden vanavond getoond in Hart van Nederland, op SBS6 om 19.00 uur en om 23.30 uur.De politie roept iedereen op naar de uitzending te kijken.

Met het nu getoonde beeldmateriaal hoopt het opsporingsteam tips of aanwijzingen te krijgen die het onderzoek kunnen helpen. Op de beelden zijn de daders niet herkenbaar maar de politie hoopt dat de combinatie van de mannen met de bijzondere tassen verdere informatie oplevert. Op de beelden lijkt één dader groter dan de andere.

Denkt u naar aanleiding van de bewegende beelden en/of de foto’s iets of iemand te herkennen? Zegt het silhouet van de daders in combinatie met de tassen u iets en heeft u ze die nacht ergens gezien? Of heeft u camerabeelden die het onderzoek kunnen helpen. Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Als u liever spreekt met de Criminele Inlichtingen Eenheid, dan kunt u contact opnemen via 079-3458999. 

Het onderzoeksteam heeft een aantal vragen:

– Wie herkent deze personen?

– Wie slaat aan op de combinatie van het silhouet van de verdachten en de tassen die ze bij zich dragen?

– Bent u de afgelopen week in de Kunsthal geweest en heeft u iets opvallends gezien of gehoord?

– Heeft u tijdens uw bezoek aan de Kunsthal foto’s of videobeelden gemaakt die ons onderzoek kunnen helpen?

– Heeft u in de nacht van 15 op 16 oktober rond 03.15 uur of in de weken daarvoor verdachte/opvallende personen of voertuig(en) in de omgeving van de Kunsthal gezien?

Heeft u antwoord op één of meer van deze vragen of informatie die ons onderzoek kan helpen?Neem dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond op 0800-6070. Als u liever spreekt met de Criminele Inlichtingen Eenheid, dan kunt u contact opnemen via 079-3458999.

Bekijk het filmpje op YouTube

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie toont beveiligingsbeelden Kunstroof
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
De politie geeft bewegende beelden en foto’s vrij van de kunstroof uit de Kunsthal in Rotterdam. Met het nu getoonde beeldmateriaal hoopt het opsporingsteam tips of aanwijzingen te krijgen die het onderzoek kunnen helpen. Wellicht zijn de tassen die de verdachten bij zich dragen in de periode voorafgaand aan de roof ergens gezien of weten mensen waar ze te koop zijn.

In de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 oktober rond 03.15 uur haalden dieven zeven kostbare schilderijen weg uit de Kunsthal aan de Westzeedijk in Rotterdam. De politie stelde direct een onderzoek in. Daarbij werden ook camerabeelden veiliggesteld. Daarnaast werd het publiek opgeroepen opnames die de periode tijdens de expositie zijn gemaakt in of bij de Kunsthal, beschikbaar te stellen. Rechercheurs analyseerden de beelden van de Kunsthal uiterst nauwkeurig. Bewegende beelden worden vanavond getoond in Hart van Nederland, op SBS6 om 19.00 uur en om 23.30 uur.De politie roept iedereen op naar de uitzending te kijken.

Met het nu getoonde beeldmateriaal hoopt het opsporingsteam tips of aanwijzingen te krijgen die het onderzoek kunnen helpen. Op de beelden zijn de daders niet herkenbaar maar de politie hoopt dat de combinatie van de mannen met de bijzondere tassen verdere informatie oplevert. Op de beelden lijkt één dader groter dan de andere.

Denkt u naar aanleiding van de bewegende beelden en/of de foto’s iets of iemand te herkennen? Zegt het silhouet van de daders in combinatie met de tassen u iets en heeft u ze die nacht ergens gezien? Of heeft u camerabeelden die het onderzoek kunnen helpen. Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Als u liever spreekt met de Criminele Inlichtingen Eenheid, dan kunt u contact opnemen via 079-3458999. 

Het onderzoeksteam heeft een aantal vragen:

– Wie herkent deze personen?

– Wie slaat aan op de combinatie van het silhouet van de verdachten en de tassen die ze bij zich dragen?

– Bent u de afgelopen week in de Kunsthal geweest en heeft u iets opvallends gezien of gehoord?

– Heeft u tijdens uw bezoek aan de Kunsthal foto’s of videobeelden gemaakt die ons onderzoek kunnen helpen?

– Heeft u in de nacht van 15 op 16 oktober rond 03.15 uur of in de weken daarvoor verdachte/opvallende personen of voertuig(en) in de omgeving van de Kunsthal gezien?

Heeft u antwoord op één of meer van deze vragen of informatie die ons onderzoek kan helpen?Neem dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond op 0800-6070. Als u liever spreekt met de Criminele Inlichtingen Eenheid, dan kunt u contact opnemen via 079-3458999.

Bekijk het filmpje op YouTube

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!