Politie redt bewoners overval

zaterdag 20 oktober 2012 06:31
07-10-logo-politie.jpg


Rotterdam – 
De politie heeft in de vroege zaterdagmorgen in een woning aan de Hofstedestraat twee slachtoffers van een woningoverval gered. De politie kreeg de melding van buurtbewoners die gegil uit de woning hoorden komen. Hierop ging de politie poolshoogte nemen en de woning binnen.

De politie trof binnen een man en vrouw aan die bedreigd werden door een man met een vuurwapen. De man kon direct aangehouden worden door de ter plaatse gekomen agenten. De politie weet niet of er meer daders betrokken waren bij de overval. De bewoners raakten niet gewond, maar waren wel hevig geschrokken.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie redt bewoners overval
Schrijver:

 

07-10-logo-politie.jpg 


Rotterdam – 
De politie heeft in de vroege zaterdagmorgen in een woning aan de Hofstedestraat twee slachtoffers van een woningoverval gered. De politie kreeg de melding van buurtbewoners die gegil uit de woning hoorden komen. Hierop ging de politie poolshoogte nemen en de woning binnen.

De politie trof binnen een man en vrouw aan die bedreigd werden door een man met een vuurwapen. De man kon direct aangehouden worden door de ter plaatse gekomen agenten. De politie weet niet of er meer daders betrokken waren bij de overval. De bewoners raakten niet gewond, maar waren wel hevig geschrokken.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!