Auto over de kop na ongeval

maandag 22 oktober 2012 20:13


Rotterdam – 
Aan het begin van de Colosseumweg op de grens IJsselmonde met Feijenoord heeft zich een zwaar auto-ongeluk voorgedaan waarbij één auto over de kop is geslagen. Rond 18.50 uur kreeg de alarmcentrale deze melding en ambulance en politie waren snel ter plaatse. De bestuurder van de auto die over de kop was geslagen, zat tegen een hek aan en was aanspreekbaar.

Deze wist zelfs op eigen krachten naar de ambulance te lopen voor verder onderzoek. Of er meer personen in de auto zaten, is niet bekend. De andere automobilist had geen letsel opgelopen. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) onderzoekt de oorzaak en toedracht van dit verkeersongeval.

Foto’s: www.ijsselmondenieuws.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto over de kop na ongeval
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Aan het begin van de Colosseumweg op de grens IJsselmonde met Feijenoord heeft zich een zwaar auto-ongeluk voorgedaan waarbij één auto over de kop is geslagen. Rond 18.50 uur kreeg de alarmcentrale deze melding en ambulance en politie waren snel ter plaatse. De bestuurder van de auto die over de kop was geslagen, zat tegen een hek aan en was aanspreekbaar.

Deze wist zelfs op eigen krachten naar de ambulance te lopen voor verder onderzoek. Of er meer personen in de auto zaten, is niet bekend. De andere automobilist had geen letsel opgelopen. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) onderzoekt de oorzaak en toedracht van dit verkeersongeval.

Foto’s: www.ijsselmondenieuws.nl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!