Fietser bekneld onder bestelbus na aanrijding

maandag 22 oktober 2012 07:45


Rotterdam –
Iets voor 09:00 vanochtend werd er een ongeval gemeld op de Vijverhofstraat. Het Mobiel Medisch Team, de brandweer, ambulance en politie werden naar de Vijverhofstraat gestuurd. Hier was een fietser aangereden door en bestelbus. De fietser lag bekneld onder de auto en is bevrijd met een krik. 

Het is niet bekend of het slachtoffer ernstige verwondingen heeft overgehouden aan het ongeval. 

De politie zal de toedracht van dit ongeval onderzoeken.

Twitterfoto: @KazBaanTS231

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser bekneld onder bestelbus na aanrijding
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Iets voor 09:00 vanochtend werd er een ongeval gemeld op de Vijverhofstraat. Het Mobiel Medisch Team, de brandweer, ambulance en politie werden naar de Vijverhofstraat gestuurd. Hier was een fietser aangereden door en bestelbus. De fietser lag bekneld onder de auto en is bevrijd met een krik. 

Het is niet bekend of het slachtoffer ernstige verwondingen heeft overgehouden aan het ongeval. 

De politie zal de toedracht van dit ongeval onderzoeken.

Twitterfoto: @KazBaanTS231

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!