Grote brand in historisch Brielle

maandag 22 oktober 2012 13:54


Rotterdam –
In de nacht van zondag op maandag heeft een grote brand in het centrum van Brielle een bakkerij met bovenliggende woning volledig verwoest. Rond middernacht ontstond brand in een pand aan de Vischstraat welke zich snel uitbreidde. Omdat de brand dreigde over te slaan naar naast- en tegenoverliggende woningen rukten de brandweer met groot materiaal uit.

In het pand waren geen mensen aanwezig. Bewoners van woningen in de directe omgeving zijn ontruimd. Bij de brand vielen geen gewonden. Even voor half drie gaf de brandweer het sein brandmeester. Het pand waar de brand begon, is volledig uitgebrand. De naast- en tegenoverliggende woningen hebben rook- en waterschade opgelopen. De bewoners van deze panden krijgen deze nacht elders onderdak.

Vanwege de brand zou het pand kunnen instorten. Uit voorzorg wordt daarom een gedeelte van de Vischstraat afgesloten. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand in historisch Brielle
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
In de nacht van zondag op maandag heeft een grote brand in het centrum van Brielle een bakkerij met bovenliggende woning volledig verwoest. Rond middernacht ontstond brand in een pand aan de Vischstraat welke zich snel uitbreidde. Omdat de brand dreigde over te slaan naar naast- en tegenoverliggende woningen rukten de brandweer met groot materiaal uit.

In het pand waren geen mensen aanwezig. Bewoners van woningen in de directe omgeving zijn ontruimd. Bij de brand vielen geen gewonden. Even voor half drie gaf de brandweer het sein brandmeester. Het pand waar de brand begon, is volledig uitgebrand. De naast- en tegenoverliggende woningen hebben rook- en waterschade opgelopen. De bewoners van deze panden krijgen deze nacht elders onderdak.

Vanwege de brand zou het pand kunnen instorten. Uit voorzorg wordt daarom een gedeelte van de Vischstraat afgesloten. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!