Grote brand in historisch Brielle

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
In de nacht van zondag op maandag heeft een grote brand in het centrum van Brielle een bakkerij met bovenliggende woning volledig verwoest. Rond middernacht ontstond brand in een pand aan de Vischstraat welke zich snel uitbreidde. Omdat de brand dreigde over te slaan naar naast- en tegenoverliggende woningen rukten de brandweer met groot materiaal uit.

- Advertisement -

In het pand waren geen mensen aanwezig. Bewoners van woningen in de directe omgeving zijn ontruimd. Bij de brand vielen geen gewonden. Even voor half drie gaf de brandweer het sein brandmeester. Het pand waar de brand begon, is volledig uitgebrand. De naast- en tegenoverliggende woningen hebben rook- en waterschade opgelopen. De bewoners van deze panden krijgen deze nacht elders onderdak.

Vanwege de brand zou het pand kunnen instorten. Uit voorzorg wordt daarom een gedeelte van de Vischstraat afgesloten. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd