Brand in garagebox woning

Date:

Share post:

- Advertisement -


Rotterdam –
 In een garagebox aan de Boy Edgarstraat in Rotterdam ontstond dinsdagmorgen omstreeks negen uur door een nog onbekende oorzaak brand. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling die vervolgens door de heel de woning heen trok. Door de brand had één persoon last van de rook, het slachtoffer is gecontroleerd door ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis overgebracht.

De brandweer maakte middelbrand om te kunnen controleren of het brandje zich ook niet in het dak bevond. Na wat bluswerkzaamheden kon de brandweer rond 10 uur het sein brand meester geven. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Stichting Salvage is in kennis gesteld om de bewoners verder steun te bieden.

Foto’s : Wendy van Viegen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd