zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Brand in garagebox woning

- advertentie -


Rotterdam –
 In een garagebox aan de Boy Edgarstraat in Rotterdam ontstond dinsdagmorgen omstreeks negen uur door een nog onbekende oorzaak brand. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling die vervolgens door de heel de woning heen trok. Door de brand had één persoon last van de rook, het slachtoffer is gecontroleerd door ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis overgebracht.

De brandweer maakte middelbrand om te kunnen controleren of het brandje zich ook niet in het dak bevond. Na wat bluswerkzaamheden kon de brandweer rond 10 uur het sein brand meester geven. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Stichting Salvage is in kennis gesteld om de bewoners verder steun te bieden.

Foto’s : Wendy van Viegen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -