Brand in garagebox woning

dinsdag 23 oktober 2012 08:30


Rotterdam –
 In een garagebox aan de Boy Edgarstraat in Rotterdam ontstond dinsdagmorgen omstreeks negen uur door een nog onbekende oorzaak brand. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling die vervolgens door de heel de woning heen trok. Door de brand had één persoon last van de rook, het slachtoffer is gecontroleerd door ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis overgebracht.

De brandweer maakte middelbrand om te kunnen controleren of het brandje zich ook niet in het dak bevond. Na wat bluswerkzaamheden kon de brandweer rond 10 uur het sein brand meester geven. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Stichting Salvage is in kennis gesteld om de bewoners verder steun te bieden.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in garagebox woning
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
 In een garagebox aan de Boy Edgarstraat in Rotterdam ontstond dinsdagmorgen omstreeks negen uur door een nog onbekende oorzaak brand. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling die vervolgens door de heel de woning heen trok. Door de brand had één persoon last van de rook, het slachtoffer is gecontroleerd door ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis overgebracht.

De brandweer maakte middelbrand om te kunnen controleren of het brandje zich ook niet in het dak bevond. Na wat bluswerkzaamheden kon de brandweer rond 10 uur het sein brand meester geven. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Stichting Salvage is in kennis gesteld om de bewoners verder steun te bieden.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!