Onrust door scooter in water

woensdag 24 oktober 2012 13:48


Gouda – 
De hulpdiensten zijn aan het eind van woensdagmiddag massaal uitgerukt voor een scooter in de sloot. Een bestuurder was nergens te bekennen en een zoekactie in het water werd gestart. Al snel bleek de scooter verlaten te zijn en de bestuurder niet meer in de buurt.

De politie heeft de scooter laten afvoeren voor nader onderzoek. Vermoedelijk is de scooter afkomstig van diefstal en is deze gedumpt in de sloot ter hoogte van de Jodan Boys.

Foto’s : Marco van Bemmel (www.112HM.nl)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Onrust door scooter in water
Schrijver:

 

 


Gouda – 
De hulpdiensten zijn aan het eind van woensdagmiddag massaal uitgerukt voor een scooter in de sloot. Een bestuurder was nergens te bekennen en een zoekactie in het water werd gestart. Al snel bleek de scooter verlaten te zijn en de bestuurder niet meer in de buurt.

De politie heeft de scooter laten afvoeren voor nader onderzoek. Vermoedelijk is de scooter afkomstig van diefstal en is deze gedumpt in de sloot ter hoogte van de Jodan Boys.

Foto’s : Marco van Bemmel (www.112HM.nl)

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!