Vaatwasser vat vlam in woning

woensdag 24 oktober 2012 20:44


Gouda –
In een woning aan de Middenmolenlaan heeft woensdagavond korte tijd brand gewoed in een vaatwasser. Bij de brand ontstond een flinke rookontwikkeling in de woning die voor veel schade zorgde. De brandweer had na aankomst het vuur snel onder controle.

De brandweer heeft in samenwerking met politie een aantal huisdieren uit het pand gehaald. Zij maken het prima en raakten niet gewond. De bewoners konden het pand op tijd verlaten. De brandweer heeft de woning geventileerd, waarna Salvage de bewoners heeft opgevangen.

Foto’s : Marco van Bemmel (112HM)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vaatwasser vat vlam in woning
Schrijver:

 

 


Gouda –
In een woning aan de Middenmolenlaan heeft woensdagavond korte tijd brand gewoed in een vaatwasser. Bij de brand ontstond een flinke rookontwikkeling in de woning die voor veel schade zorgde. De brandweer had na aankomst het vuur snel onder controle.

De brandweer heeft in samenwerking met politie een aantal huisdieren uit het pand gehaald. Zij maken het prima en raakten niet gewond. De bewoners konden het pand op tijd verlaten. De brandweer heeft de woning geventileerd, waarna Salvage de bewoners heeft opgevangen.

Foto’s : Marco van Bemmel (112HM)

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!